CGI
CGI - Innovation Lab - Data Scientist

Study phase

WO Bachelor 3, WO Pre-Master, WO Master, WO Afgestudeerd, HBO Bachelor 4, HBO Master, HBO Afgestudeerd

Region

Limburg, Noord-Brabant

Days

4, 5

Required languages

English

Function

Analist, Business development, Consultancy, Distributie, Engineering, ICT, Management, Projectmanagement, Research & development, Strategie & planning, Supply chain & operations

Industry

Consultancy, Engineering, Information & Communication Technology (ICT)

Months

6+

Place of work

Deels op kantoor

Job description

Als Datascientist in het Innovation Lab van CGI, ga jij je bezig houden met sector oversteigende vraagstukken en het bedenken van business cases. De projecten waar je aan zal werken zijn gefocused op data analytics, artificial intelligence en machine learning. In ons Innovatie Lab zullen wij bezig zijn met de nieuwste technieken om toegevoegde waarde te kunnen leveren aan bedrijven op basis van data. Het is in deze functie belangrijk dat je bedrijfsproblemen en vraagstukken kan vertalen naar data vraagstukken. In het Innovation Lab zul je werken in een ondersteunend team waarin ondernemerschap, creativiteit en analytisch denken gewaardeerd wordt.

Requirements

Wij zoeken kandidaten met sterke affiniteit en ervaring in de Data Analyse. Hierbij is het belangrijk dat de kandidaat ervaring heeft in:


- Python of Rstudio

- Datavisualizatie tools zoals Tableau of PowerBI

- Kennis van SQL

- Kennis van ETL processen

- Kennis van Datascience concepten

(zoals: classification, clustering, association rule, time-series, anomaly detection, factor analysis, deep learning, log-analysis)

- Analytisch vermogen

- HBO/WO Werk- en denkniveau

- Onderzoekende houding

- Positief kritische instelling

- OplossingsgerichtheidWorking conditions

Wij bieden jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in een van de meest innovatieve data analytics/science omgevingen. Je zal samen werken met specialisten in een klein team van 4 a 5 personen. Daarnaast zal je toegang krijgen tot een netwerk van meer dan 82,500 duizend collega-experts. Je analytisch, creatief en out-of-the box denken zal op de proef worden gesteld. We verwachten dat je concreet mee denkt in het oplossen van datascience vraagstukken en ook kan helpen in het bedenken van nieuwe innovatieve business cases.

Apply