E-WISE
E-WISE - Stagiair online content

Study phase

HBO Bachelor 3, HBO Bachelor 4, HBO Master, HBO Afgestudeerd

Region

Utrecht, Randstad

Days

4, 5

Required languages

Dutch

Function

Design, Educatie, ICT, Projectmanagement, Schrijven & redactie

Industry

Design, Educatie en onderzoek, Media, Overig, Taal & cultuur, Uitgeverij

Months

5, 6, 6+

Place of work

Volledig op kantoor

About us

E-WISE is de grootste aanbieder van online nascholing voor professionals. Je kunt ons vergelijken met Netflix: abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit een ruim online cursusaanbod met onderwerpen van hoge kwaliteit. Inmiddels bedienen we met onze labels CME-Online, PE-Academy, PO-Online en E-WISE ruim twintig doelgroepen. In totaal staan nu meer dan 1400 cursussen online.

Wij geloven dat we, door het onbeperkt beschikbaar maken van aantrekkelijke en relevante nascholing, professionals in staat stellen de hoogst haalbare kwaliteit te leveren aan onze samenleving.

Job description

Je gaat door docenten aangeleverd materiaal beoordelen op kwaliteit, op vorm en op geschiktheid online nascholingscursussen. Daarnaast ga je aangeleverde presentaties aanpassen. Voor de cursussen ga je meedenken over infographics, animaties en andere audiovisuele middelen. Uiteindelijk zul je zelf de online nascholingen kunnen gaan produceren, waarbij je samenwerkt met de studio en vormgeving. Ook zul je een bijdrage mogen leveren aan de begeleiding van de studio-opnames.

Requirements

De sollicitant moet communicatief sterk zijn. Ook verwachten we dat hij/zij representatief voor de dag komt. Verder is het volgende van belang:

Je kunt goed plannen, zelfstandig werken en bent proactief

Je beheerst de Nederlandse taal perfect

Je bent accuraat, creatief en digitaal vaardig

Working conditions

  • Voorbereiden van opdrachten en organiseren van je eigen werk
  • Maken en bewerken van content
  • Publiceren en beheren van content
  • Op verschillende niveaus samenwerken en communiceren

De stagiair krijgt de verantwoordelijkheid over de te publiceren content en wordt begeleid door een content- en productmanager

Apply