Eminent
Eminent - Junior Consultant Bouw

Study phase

WO Afgestudeerd, HBO Afgestudeerd

Region

Noord-Brabant

Days

4, 5

Required languages

Dutch

Function

Accountancy, Communicatie, Consultancy, HR

Industry

Accountancy, Consultancy, HR

Months

6, 6+

About us

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.

Job description

Wij bemiddelen technisch professionals naar een nieuwe uitdaging, dat is waar wij goed in zijn! Onze opdrachtgevers hebben veelal moeite met het vinden van de juiste professional. Aan de andere kant vinden veel professionals het lastig om te bepalen wat voor hen de beste volgende stap in hun carrière is. Hier komen Eminent en jij, als consultant om de hoek kijken! Als consultant in team bouw ben je de werving en selectie adviseur voor jouw opdrachtgever én voor de technisch professional. Het doel is het realiseren van een succesvolle match voor beiden. Je hebt daarbij oog voor de talenten en ambities van jouw professionals. Tevens weet je precies wat de cultuur en het toekomstperspectief van jouw opdrachtgevers is. Vanuit jouw expertise en kennis leg je feilloos de link naar de best passende bouwkundige vacature en opdrachtgever.

Als junior consultant ga je het vak leren van de meest succesvolle consultants en sales managers binnen Eminent. Je wordt gedurende deze periode van gemiddeld zes maanden intensief gecoacht en opgeleid tot een zelfstandig consultant. Bekijk hier onze visie op talentontwikkeling en lees de verhalen van collega's die je voor zijn gegaan! 

Vanaf de start word je onderdeel van het dynamische team bouw. Een enthousiast en jong team met recruiters, consultants en sales managers. Als team bepaal je met elkaar de commerciële doelstellingen voor het komende jaar en maak je samen een plan van aanpak. Er is maandelijks teamoverleg, team bouw ontmoet elkaar graag op de verschillende vestigingen en halen dan regelmatig wat lekkers van de markt. Wil je alvast wat collega's ontmoeten? 

Requirements

Je staat bekend om je commerciële drive en je hebt een afgeronde HBO opleiding. Je bent minimaal een jaar werkzaam in een commerciële functie, bijvoorbeeld als accountmanager of medewerker commerciële binnendienst. Je geniet van het leggen van nieuwe contacten en het benaderen van (potentiële) opdrachtgevers. Je denkt in kansen en oplossingen en neemt hierin graag het voortouw! Misschien wil je zelfs ooit wel ondernemer worden omdat je ervan houdt om je eigen dag in te delen en strategie te bepalen? In dat geval pas je zeker in ons team en is de functie je op het lijf geschreven. Het maakt niet uit dat je geen ervaring hebt als consultant detachering, het belangrijkste is jouw commerciële drive en de drijfveer om met mensen te werken. Wij leren je middels onze interne academie de kneepjes van het vak!

Working conditions

  • Uiteraard een goed salaris!
  • Een teambonus waarmee je een extra maandsalaris kunt verdienen.
  • Snelle doorgroeimogelijkheden naar de rol van consultant. 
  • Een commerciële bonusregeling (vanaf de rol van consultant en sales managers) die op kan lopen tot €5.000 bruto per maand!
  • Uitzonderlijk goede pensioenregeling, wij betalen namelijk jouw gehele deel van de premie.
  • 31,5 vrije dagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen.  
  • Een laptop, een iPhone, internetvergoeding en een auto van de zaak die je ook privé mag rijden met tankpas.
  • Een team met gezellige en ambitieuze collega’s! Successen vieren we graag samen tijdens onze welbekende borrels en teambuildingstrips naar het buitenland. Van samen skiën tot het decor van Dubai ontdekken!


Apply