Fijzel
Fijzel - Ontwikkelprogramma (FOP)

Study phase

WO Afgestudeerd, HBO Afgestudeerd, WO Graduate, HBO Graduate

Region

Noord-Brabant

Days

4, 5

Required languages

Dutch

Function

Consultancy, Industrieel ontwerp, Projectmanagement

Industry

Bouw, Consultancy, Engineering, Milieu & duurzaamheid, Overheid en instituties, Overig, Vastgoed, Waterverwerking

Months

6, 6+

Place of work

Deels op kantoor

About us

Jezelf kunnen zijn is waar we voor staan. Zodat jij het beste uit jezelf en uit je ontwikkeling haalt, terwijl jij werkt aan onze openbare ruimte. Dat vinden wij namelijk ook belangrijk; samen met onze overheden of bedrijfsleven het Nederlandse landschap en infrastructuur steeds een beetje beter maken. Dat doen we door hen, als onafhankelijk project-consultancy en detacheringsbureau, te ondersteunen met interim-managers, strategisch inkoopmanagement of als broker.


Het maakt ons dan ook niet uit hoeveel kennis of ervaring je al hebt; zolang jij maar jezelf kunt zijn bij onze opdrachtgevers en met plezier naar je werk gaat. Dat je doet wat je graag wil. Want als je dat doet, dan kun jij je ook onderscheiden. En daar willen we jou mee helpen. Door een baan te zoeken die bij jou past, qua uitdaging, aantal uren, ervaring, dienstverband, reistijd of wat jij wil. En met oog voor je privésituatie, want we weten dat dat ook een belangrijk onderdeel is van goed in je vel zitten.


Wat we daarvoor terugkrijgen? Een optimale match tussen jou, ons en onze opdrachtgevers; een langdurig partnership en een langdurige plaatsing. Zodat we samen kunnen werken aan onze openbare ruimte en jij aan jouw carrière. Altijd met persoonlijke aandacht en op basis van wederzijds vertrouwen. Zo zorgen we ervoor dat we de juiste baan voor jou hebben en jij met de dingen bezighoudt waar jij gelukkig van wordt.


Uiteindelijk kun je zo altijd op meer rekenen. Meer passende projecten, meer oplossingen, meer uitdagingen. Maar ook meer plezier en meer ambities. Want als je jezelf kunt zijn, kun je meer!

Job description

Het is een unieke kans waarbij je kunt ervaren of je beter bij een aannemer, gemeente of ingenieursbureau past. Is dit voor jou ook een vraag waar je (nog) geen kant en klaar antwoord op hebt? Met ons FOP programma word jij in de gelegenheid gesteld om de diverse disciplines te ervaren. Aan het eind van jou FOP weet jij wat jij écht leuk vindt en zorgen wij ervoor dat jij doorstroomt binnen de door jouw gekozen organisatie!

Jij zult werken aan een project binnen de civiele techniek en vervult bijvoorbeeld de rollen van werkvoorbereider, toezichthouder, uitvoerder, et cetera. Dit doe je uiteraard niet alleen, samen met het team en een coach zorg jij voor een goed verloop van het project.


Wat je nog meer gaat doen:

• Je gaat de diverse rollen per project aanvliegen bij een aannemer, ingenieursbureau en gemeente;

• Je krijgt de kans om alle facetten van het vak te leren kennen en uit te zoeken wat het beste bij jou past;

• Je krijg de kans om zelf met ideeën en/of verbetervoorstellen te komen;

• Je bent aan het investeren in jezelf door middel van trainingen, scholing en coaching;

• Je weet aan het eind van het Fijzel Ontwikkelprogramma of jij wil werken aan de opdrachtgevers- of aan de opdrachtnemerskant;

• Na het Fijzel Ontwikkelprogramma kom jij direct in dienst bij de organisatie die het beste bij jou past.


Hoe wij dit aanpakken:

• Je werkt acht maanden binnen één van de drie organisaties, binnen een project. In totaal duurt FOP twee jaar (3x 8 maanden);

• Je wordt hierbij begeleid door senior medewerkers en een loopbaan coach;

• Wij faciliteren jouw trainingen en scholing, om jou zo goed mogelijk te laten ontwikkelen van starter naar een vakinhoudelijke professional;

• Maandelijkse bijeenkomst met twee andere trainees.


Met jou in het team krijgen we iemand die zorgt voor een goede sfeer, maar ook iemand die begrijpt dat de schouders eronder moeten. Je bent van nature klantgericht, ondernemend en sensitief naar de organisatie. Maar misschien wel het belangrijkst: je bent een gezellig en energiek persoon, je durft je open te stellen naar je collega’s én denkt graag met een ander mee.

Requirements

Verder verwachten we van jou:

• Je beschikt over een diploma Civiele Techniek of vergelijkbaar.

• Je hebt 0-2 jaar werkervaring;

• Stage-ervaring in een project is een pré.


Werken bij Fijzel betekent uitdagend werk, waar je helemaal in op kunt gaan. Samen zorgen wij dat je doorgroeit en bieden we jou de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke groei. Verder werk je samen met ongekend leuke collega’s, ook bij de aannemer en de gemeente. Collega’s met humor, ondernemerschap en een tikkeltje eigenwijs, maar vooral met het WIJ-gevoel.Working conditions

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

• Een zeer aantrekkelijk salaris;

• Een gegarandeerde baan na afloop van het traject;

• Diverse trainingen en opleidingen;

• Een laptop;

• Een iPhone;

• Gezellige en legendarische borrels.(zie ook twee vragen hierboven: het proeven van verschillende werkvelden om erachter te komen wat men precies zou willen doen)

Apply