HeatTransformers
Heattransformers - Commercieel technische stage

Study phase

WO Bachelor 1, WO Bachelor 2, WO Bachelor 3, WO Pre-Master, WO Master, WO Afgestudeerd, HBO Bachelor 1, HBO Bachelor 2, HBO Bachelor 3, HBO Bachelor 4, HBO Master, HBO Afgestudeerd

Region

Utrecht, Randstad

Days

2, 3, 4, 5

Required languages

Dutch

Function

Klantenservice, Sales

Industry

Energie, Engineering, Milieu & duurzaamheid

Months

6, 6+

About us

HeatTransformers gaat met grote stappen naar een duurzamere en schonere toekomst. Dit doen we door een schaalbare verkoop en installatie propositie te bieden voor de installatie van warmtepompen in de bestaande bouw.

HeatTranformers onderscheidt zich met onze focus op drie peilers:

  1. blije klanten
  2. efficiƫnte processen
  3. mooie banen in de energietransitie

Je komt te werken in een team van +/- 60 man dat snel groeit. Het team is divers, met onder andere techneuten (ook uit Delft), commerciƫle talenten, en echte vakmensen. Op een gemiddelde dag bij HeatTransformers zorg jij ervoor dat een van onze klanten 1000m3 gas per jaar minder gaat verbruiken (en dat is een retourtje New York, ieder jaar).

Job description

We zoeken een Commercieel Adviseur voor ons team. Je bent verantwoordelijk voor het op maat adviseren en verkopen van woningeigenaren. Iedere klant heeft een eigen situatie en specifieke woonwensen, steeds opnieuw leg je de puzzel voor de beste oplossing voor de klant en voor HeatTransformers.

Requirements

Om een leuke en succesvolle stage bij HeatTransformers te voltooien moet je wel uit het juiste hout gesneden zijn. Wij zijn een serieus gezellig bedrijf met een sociaal karakter. Onze mensen staan centraal, want onze mensen zorgen immers voor tevreden klanten en tevreden klanten voor een beter klimaat.

Heb je goede communicatieve eigenschappen en heb je affiniteit met techniek en commercie? Dan kan deze stage iets voor jou zijn.

Working conditions

HeatTransformers biedt een unieke stageplek in een dynamische scale up omgeving. Dit is de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. We zijn een jong en sociaal bedrijf. Je krijgt een goede onboarding en opleiding, zodat je daarna volledig mee kan draaien. Dagelijkse verzorgen we een gezonde lunch en diverse teamdagen.

Apply