Inspiro
Inspiro - Stagiair HR bij innovatief High Tech bedrijf

Study phase

WO Bachelor 3, WO Master, HBO Bachelor 4, HBO Master, HBO Afgestudeerd

Region

Gelderland

Days

3, 4, 5

Required languages

Dutch

Function

HR

Industry

Engineering, Information & Communication Technology (ICT)

Months

3, 4, 5, 6, 6+

Place of work

Volledig op kantoor

About us

Als designhuis ondersteunt Inspiro bedrijven bij het ontwikkelen van slimme, innovatieve en high tech oplossingen. Hierbij maken we gebruik van onze uitgebreide kennis op het gebied van embedded software, elektronica, programmeerbare logica (VHDL/FPGA), system engineering en IoT.

Binnen Inspiro is er de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met de ontwikkeling van Embedded producten die d.m.v. van draadloze technieken zoals Wi-Fi, BLE, Zigbee, Lora en GPRS/UMTS aan het internet verbonden worden.

Daarnaast zien wij in een huis, tuin en kantoor omgeving steeds meer draadloze oplossingen komen voor verschillende doeleinde en systemen. Denk hierbij o.a. aan draadloze thermostaten.

Job description

Inspiro is de afgelopen jaren flink gegroeid en is daarom op zoek naar een meeloopstagiair voor de afdeling HRM. In deze stage ga je ons helpen om onze (HR) processen naar een hoger niveau te brengen. Hierbij gaan wij de hele cyclus die een werknemer binnen Inspiro doorloopt verder belichten. van on boarding tot pensioen.

Requirements

Wij zoeken een student van een opleiding HRM die toe is aan een stage van minimaal 10 tot 20 weken die het leuk vindt om in een dynamische high tech omgeving mee te draaien. En Inspiro op het gebied van HR naar een hoger niveau te brengen. Er liggen veel kansen en mogelijkheden op je te wachten en zoeken iemand die initiatiefrijk en verfrissend naar de zaken kan kijken.

Working conditions

Gedurende de stage bereid je de kennis op het gebied van HR verder uit en krijg je een heel goed inzicht hoe je dit in kunt zetten in een bedrijf dat zich bezig houdt met High tech ontwikkeling en de daarbij benodigde zoektocht om de juiste medewerkers te werven en te behouden. Daarnaast krijg je € 400,- per maand stagevergoeding!

Apply