Sparck
IT Traineeship

Study phase

WO Bachelor 1, WO Bachelor 2, WO Bachelor 3, WO Pre-Master, WO Master, WO Afgestudeerd, HBO Bachelor 1, HBO Bachelor 2, HBO Bachelor 3, HBO Bachelor 4, HBO Master, HBO Afgestudeerd

Region

Utrecht

Days

5

Required languages

English OR Dutch

Function

Analist, Business development, Consultancy, ICT, Management, Projectmanagement

Industry

Consultancy, Educatie en onderzoek, Engineering, Information & Communication Technology (ICT), Overig

Months

6+

Place of work

Deels op kantoor

Job description

SPARCK biedt jou de mogelijkheid om je loopbaan fantastisch te starten in de IT. Dit doen wij op een kleinschalige, persoonlijke, eerlijke en inhoudelijke manier. De huidige trainees zijn erg enthousiast en die leer je dan ook snel kennen. Wij staan immers voor volledige transparantie, want: ook wij leren hard als SPARCK zijnde. 

Aan het begin van het traineeship leer je bij ons intern in 3 maanden alles over IT, en krijg je de kans om gecertificeerd te worden in het vakgebied waar jouw passie ligt. Vervolgens ga je deze kennis in de praktijk brengen bij één van onze opdrachtgevers. Het traineeship duurt in totaal ongeveer een jaar. Uiteraard blijven wij je tijdens je werk bij één van onze klanten begeleiden en prikkelen wij je om te blijven investeren in jezelf. Na het traineeship maak je jouw keuze: doorgroeien bij je opdrachtgever of bij SPARCK. Bij SPARCK staan jouw talent en ambities centraal! 

Keuzevrijheid 

Binnen het traineeship van SPARCK krijg je de vrijheid om je eigen leer pad te kiezen. Je wordt dus niet verplicht om een standaard traject te volgen. Wel word je continue gecoacht en begeleid door IT professionals, waarbij je zowel inhoudelijke vaardigheden leert als je soft skills ontwikkelt. 

Binnen de IT kan je je in verschillende vakgebieden specialiseren. Grofweg maak je de keuze tussen een inhoudelijke richting, of de bedrijfskundige kant van IT. Op www.sparck.pro kun je meer informatie vinden over de leerpaden. 

Heb je bijvoorbeeld de ambitie om een developer te worden? Dan ben je bij ons ook op het juiste adres. Helemaal als je openstaat om cloud en/of integratie developer te worden (wat ?.. we vertellen je graag meer). Met onze seniors zijn wij in staat je te begeleiden op een manier die bij jou past.

Requirements

Geen IT achtergrond? Geen probleem! 

SPARCK heeft het traineeship zo opgezet dat je geen IT achtergrond of vooropleiding nodig hebt. Wel verwachten we van je dat: 

 •  Je een analytisch denkvermogen hebt op bachelor of master niveau 
 • Je gemotiveerd bent om te leren 
 • Je affiniteit hebt met IT 
 • Je houdt van het oplossen van puzzels of problemen 
 • Je benieuwd bent hoe dingen in elkaar zitten 
 • Je wil helpen processen te verbeteren 
 • Je goed kan communiceren 

Klinkt dit je bekend in de oren? Dan is dit traineeship iets voor jou!

Working conditions

Wat biedt Sparck jou? 

 • Heel veel IT kennis, specialisme, ervaring en een groot netwerk 
 • Een mooie trainingslocatie om goed te leren 
 • Een fijne, persoonlijke, informele, kleinschalige werksfeer 
 • Een gezellige groep met mede trainees 
 • Een goed salaris 

Are you going to make IT? 

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd 

Salaris: €2.400,00 - €3.000,00 per maand

Apply