Livera
Livera - Stage Marketing

Study phase

HBO Bachelor 3

Region

Utrecht

Days

4, 5

Required languages

Dutch

Function

Marketing

Industry

Retail

Months

3, 4, 5, 6, 6+

Place of work

Deels op kantoor

About us

Livera is een bodyfashionspeciaalzaak-keten met 136 winkels in Nederland. Opgericht in 1969 door een vijftal ondernemers. In 2011 bundelden zij hun krachten door een franchiseformule in te richten en bouwden dit verder uit met meerdere zelfstandige ondernemers en een 7 tal eigen winkels. Livera is in 2014 overgenomen door Group Chantelle.


Livera is een toonaangevende speler in de badmode/lingerie/onder- en nachtmode. Livera biedt een breed, regelmatig wisselend, zowel online als offline verkrijgbaar, assortiment waar vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen kunnen slagen. Diversiteit is hier het kernwoord. Naast haar eigen merk heeft zij ook bekende merken als Femilet, Chantelle, Passionata, Esprit, Anita en Triumph.


Met de collectie wil Livera vrouwen gelukkiger maken en op hun gemak laten voelen door te laten zien, dat mooie, verleidelijke en functionele bodyfashion voor iedere vrouw bereikbaar is, voor ieder figuur en elk moment. Persoonlijke aandacht staat hierbij hoog in het vaandel. Sinds kort is Livera begonnen met een campagne #RevealBeauty waarbij ieders schoonheid wordt gewaardeerd.Job description

Je ondersteunt de afdeling bij de online communicatie via onze social media kanalen. Jij beheert onze pagina’s om ervoor te zorgen dat de juiste content op het juiste moment online staat. Daarnaast ondersteun je bij de product fotografie en je helpt mee met de landelijke marketing campagnes. Verder ondersteun je het Marketing team met algemene werkzaamheden, al met al een heel afwisselend takenpakket! Ook staan wij open voor jouw ideeën over wat jij wil leren gedurende je stage.

Requirements

Als stagiair spring je bij ons gelijk in het diepe! En dat vind jij heerlijk, want je bent ambitieus en energiek. Je bent een harde werker en doet alles voor het neerzetten van een goed resultaat. Uiteraard heb je affiniteit met badmode, lingerie, onder- en nachtmode.

- HBO opleiding in de richting van communicatie, commerciële economie, bedrijfskunde of marketing of gelijkwaardig;

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

- Proactieve en zelfstandige instelling;

- Goede werkmentaliteit.

Working conditions

- Een goede kijk in de keuken op de marketingafdeling;

- Veel verantwoordelijkheid, dus een waardevolle werkervaring;

- Brede en dynamische stage bij de leukste werkgever van Nederland!

- Een stagevergoeding van € 300,- per maand op basis van 40 uur.

Apply