Monsterscore
Monsterscore - Projectmanagement

Study phase

WO Bachelor 1, WO Bachelor 2, WO Bachelor 3, HBO Bachelor 1, HBO Bachelor 2, HBO Bachelor 3, HBO Bachelor 4

Region

Randstad

Days

3, 4, 5

Required languages

Dutch

Function

Management, Projectmanagement

Industry

Design, Entertainment, Marketing & communicatie, Media, Overig

Months

3, 4, 5, 6, 6+

Place of work

Volledig op kantoor

About us

Wij zijn een fieldmarketing bureau met ruim 15 jaar ervaring gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van sampling- en promotiecampagnes invulling van winkeldemonstraties en de inzet van hostesses. Promotiebureau Monsterscore levert full-service van eerste concept tot en met uitvoering. Dus niet alleen de promotieteams maar ook alle toebehoren voor succesvolle outdoor-sampling en instore demonstraties. Promotiebureau Monsterscore zet daarvoor alleen haar eigen állerbeste fieldworkers promotors demonstrateurs merchandisers en hostesses in verspreid over heel Nederland.

Job description

Tijdens je stage zal je het project management team gaan ondersteunen. Op dit moment bestaat het project management team uit 6 project managers (PM’s). Deze zijn van A tot Z betrokken bij de uitvoering van de promotie acties. Denk hierbij aan: kleding, locaties, materialen, personeel, kosten, account management, rapportages, etc. Jouw werkzaamheden zullen dan voornamelijk bestaan uit:


 • Kleding- en materialenvoorstellen maken welke aansluiten op het merk; -Binnenkomende materialen checken en vervolgens ook materialen checken wanneer ze naar een locatie worden gestuurd;
 • Leerstraat voor de promotors per actie maken;
 • Zorgen dat de juiste promotors op de juiste acties staan;
 • Rapportages controleren welke gedurende de actiedag door de promotors worden opgestuurd;
 • Resultaten opvragen na afloop van de promotieacties. Deze resultaten ga je verwerken in een rapportage;
 • Één dag per week zal jij je bezig houden met de uitbetaling van de promotors;
 • Overige Ad-hoc werkzaamheden rondom het projectmanagement;
 • Planningswerkzaamheden.
 • En als kers op de taart zullen wij bij tevredenheid de mogelijkheid geven om jou één of meerdere projecten zelf uit te laten voeren. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren projectmanager.

Requirements

Een communicatief vaardig persoon (m/v) die gemakkelijk communiceert met alle type mensen, zowel telefonisch als persoonlijk. Iemand die de informele sfeer in ons bedrijf goed aanvoelt, een gezonde dosis humor heeft en kan relativeren. Iemand die kan hollen als er gehold moet worden, maar niet blijft stilstaan als dat lijkt te kunnen. Wij zoeken een enthousiast aanpakker die ook zorgvuldig werkt en kritisch is als dat nodig is. En verder:

 • Je volgt een studie zoals hierboven genoemd;
 • We hebben stages op MBO, HBO en WO-niveau
 • Je bent minimaal ± 15 weken beschikbaar, bijvoorbeeld vanaf vanaf 1 juli 2021, later mag ook.
 • Ervaring met promotiewerk is een grote pré.

Working conditions

Een mee-werk-stage waarin veel kan worden geleerd in een goede werkomgeving. Je kunt zoveel leren als je zelf wilt. Hoe sneller je groeit, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding. Jouw werkweek van 40 uren loopt van maandag t/m vrijdag. Uiteraard zullen we voldoende tijd vrij maken voor het maken van je verslag.

Apply