Quadcenter
Quadcenter - Opzetten en lanceren nieuw merk

Region

Drenthe, Gelderland, Overijssel

Study phase

WO Bachelor 2, WO Bachelor 3, WO Master, HBO Bachelor 3, HBO Master

Days

4, 5

Vereiste talen

Dutch

Months

3, 4, 5

Industry

Transport & logistiek

Function

Communicatie, Management, Sales

About us

Quadcenter is a retail company in the ATV branche (quads).

Job description

Voor Rogue Motors willen we graag een entree strategie (marketing/communicatie/branding) uitgewerkt en opgezet hebben. Website: https://www.roguemotors.eu/ 

Een nieuw merk met een mooie line up in ATV en UTV land. Met meer modellen onderweg. Frank (ondernemer) heeft nu China bezocht en dealerschap/importeurschap voor de BENELUX vastgelegd. Hij wil graag passende dealers voor dit merk benaderen met een heldere boodschap en filosofie. Daarnaast goede afspraken maken op basis van een eerlijke marge en goede voorwaarden. Ook wil hij de dealers meer ondersteunen met goed materiaal, zoals prijslijsten en brochures. Deze moeten nog gemaakt worden. Daarnaast is Quadcenter een detailhandel/multibrand dealer, die één van de dealers wordt en tevens flagship-store. Ook hier willen we graag een nieuwe wending aan geven, meer passend bij de visie/missie van de huidige ondernemer.

Requirements

Wij hebben dus plaats voor een gemotiveerde, enthousiaste en goed opgeleide marketing en communicatie student, die heel zelfstandig kan en wil werken en tevens in goed overleg ook uitvoerend bezig wil zijn.

Working conditions

De lijnen zijn kort. Effect en resultaat van de invoering direct zichtbaar. Begeleiding is wel aanwezig in de vorm van directie en communicatie/marketing specialist in één van de andere bedrijven in de holding.

Vergoeding in overleg. Afhankelijk van leeftijd, fase in de studie, ervaring met het werkveld en passend in het profiel.

Apply