Rembrandt Fusies & Overnames
Rembrandt F&O (Amsterdam) - Finance/M&A meeloop/afstudeerstages

Region

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad

Study phase

WO Master

Days

4, 5

Months

4, 5, 6

Industry

Financieel & banken

Function

Finance

About us

Rembrandt Fusies &: Overnames (F&:O) is een onafhankelijke organisatie met als kernactiviteit advisering en begeleiding bij koop en verkoop van ondernemingen. Bij Rembrandt werken mensen met passie voor het fusie- en overnamevak en belangstelling voor de mens achter de ondernemer.

Jarenlange ervaring

Rembrandt is opgericht door ondernemende adviseurs met jarenlange ervaring in fusies en overnames. Ieder van hen heeft een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Daarnaast werken zij al vele jaren met elkaar samen. In Rembrandt realiseren zij hun ambitie om ondernemers te ondersteunen bij het tot stand brengen van geslaagde transacties.

Sterke groei

Onze organisatie heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Onze werkwijze laat zich samenvatten in drie kernwoorden die we zowel intern als extern invulling geven: Toegewijd Transparant en Transactiegericht. Met deze werkwijze zijn we in een paar jaar tijd uitgegroeid tot de marktleider in ons segment. We werken vanuit inspirerende locaties in Amsterdam Rotterdam en Eindhoven.

Job description

Bij Rembrandt krijg je de mogelijkheid om direct en van begin tot eind mee te werken aan opdrachten.  
Daarnaast bieden wij stagiairs een uitgebreid opleidingsprogramma dat bestaat uit:

  • Vaktechnische opleidingen (o.a. op het gebied van waarderingen financiering en fiscaliteiten
  • Vaardigheidstrainingen (o.a. presentatievaardigheden gespreks- en onderhandeltechnieken
  • Training-on-the-job 

Wij bieden mensen alleen een stageplaats (of baan als junior consultant) aan als wij geloven dat ze in een aantal jaren kunnen uitgroeien tot volwaardig fusie en overname projectleider. Wij kennen geen traject voor zij-instromers. 

Requirements

Elk jaar hebben wij een aantal plaatsen voor bedrijfskundigen en economen die net zijn afgestudeerd of in de laatste fase van hun studie zitten. Rembrandt F&:O kent geen traject voor zij-instromers.

Onze selectieprocedure is uitgebreid en streng. Dat komt omdat wij alleen mensen een baan of stageplaats bieden als wij geloven dat ze in een aantal jaren kunnen uitgroeien tot volwaardig fusie en overname projectleider.

  • Wij hebben een duidelijke voorkeur voor studenten die met de Masterfase van hun opleiding bezig zijn:
  • Ondernemende studenten met een goed cijfermatig inzicht:
  • Studenten die ":met twee benen op de grond staan"::
  • Studenten met affiniteit voor fusie en overnames in het midden- en kleinbedrijf:
  • Echte teamplayers:
  • Voornamelijk studenten bezig met afstuderen. 

Working conditions

In geval van een afstudeerstage zal aan het begin van de stageperiode in onderling overleg de onderzoeksopdracht definitief worden bepaald.

Doel van de meeloopstage is om als junior consultant in een team met een manager of partner te werken aan diverse projecten. Na afloop van een stage hebben de stagiairs een goed beeld van het dynamische werk van een junior consultant bij ons Fusie en Overname kantoor. De stagiair zal bij aanvang van de stage direct betrokken worden bij projecten: sommige stagiaires gingen in hun eerste werkweek al mee naar de klant!

N.B.: Deze stage kun je lopen op het kantoor van Rembrandt F&:O in Rotterdam Eindhoven en Amsterdam (zie andere vacatures)

What we offer

Rembrandt F&O is een organisatie die groeit. Elk jaar hebben wij een aantal plaatsen voor bedrijfskundigen en economen die net zijn afgestudeerd of in de laatste fase van hun studie zitten. Rembrandt F&O kent geen traject voor zij-instromers. Onze selectieprocedure is uitgebreid en streng. Dat komt omdat wij alleen mensen een baan of stageplaats bieden als wij geloven dat ze in een aantal jaren kunnen uitgroeien tot volwaardig fusie en overname projectleider. Naast uitstekende studieresultaten verwachten we sterke sociale vaardigheden en een pro-actieve en ondernemende houding. Dat betekent in de praktijk dat wij alleen de allerbeste studenten aannemen. Als we je kiezen, krijg je de ruimte om veel te leren en snel te groeien in een open en directe cultuur.

Apply