Republiq
Republiq - Big Data en Vastgoedsturing

Region

Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad

Study phase

WO Pre-Master, WO Master

Days

3, 4, 5

Vereiste talen

Dutch

Months

5, 6, 6+

Industry

Bouw, Overheid en instituties, Vastgoed

Function

ICT, Management

About us

Republiq is een ambitieuze en snelgroeiende start-up in het vastgoed. Wij denken dat de data revolutie het speelveld in het vastgoed volledig op zijn kop zal zetten. Sterker nog: daar willen wij een serieuze bijdrage aan leveren.

In de basis zijn we een adviesbureau voor vastgoedvraagstukken in de publieke sector. De real time beschikbaarheid van data zal meer fundament leggen onder elke vastgoedbeslissing.

Job description

We zoeken data-analisten die helpen om data op te sporen te ontsluiten en te presenteren. Door slimme algoritmen toe te voegen kunnen we onze opdrachtgevers helpen bij vastgoedbeslissingen.

Als werkstudent pionier je samen met een team aan onze innovaties. Als afstudeerder kies je een maatschappelijke opgave en onderzoek je hoe die met data opgelost kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de waardering van woningportefeuilles op basis van open data of een benchmark van het voorzieningenniveau van gemeenten. 

Requirements

Voorwaarde is dat jouw studie (welke maakt eigenlijk niet uit) opvalt door analytische vaardigheid. Je hebt affiniteit met financiën en data. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met ETL en R maar daar kunnen we je ook bij helpen. Je komt zelf tot resultaat en neemt verantwoordelijkheid. Ook kun je tegen een stootje.

Wij selecteren op intrinsieke motivatie lenigheid in omgang en originele denkkracht. Het liefst selecteren we meteen de topper die ook bij ons blijft werken.

Working conditions

Wij bieden jou een goede vergoeding in overleg maar nog belangrijker: echte verantwoordelijkheid en een inspirerende omgeving. Je doet volop mee in onze innovaties. We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. Saai wordt het niet.
 

Apply