VANL
VANL - Back-End Junior Full Stack Developer

Study phase

WO Afgestudeerd, HBO Afgestudeerd

Region

Noord-Brabant

Days

4

Required languages

English OR Dutch

Function

Analist, ICT

Industry

Information & Communication Technology (ICT)

Months

5, 6, 6+

Vergoeding

Onbekend

About us

VANL is a Dutch software company, established in 2005. We develop solutions that enable companies to analyze their data and then we support them to follow, stimulate, optimize and maintain their business processes.

Job description

Waar zijn wij naar op zoek

Wij willen ons core-team uitbreiden met een tweetal Full Stack developers. Daarbij zoeken we zowel een nieuwe collega met een voorkeur voor de back-end als een collega met een voorkeur voor de front-end. 

Het gaat in eerste instantie om een junior positie, maar we stimuleren graag ontwikkeling en bieden de ruimte om door te groeien. Op dit moment is er behoefte aan iemand die kracht bij kan zetten en nauw wil samenwerken met de andere collega’s. Ben jij een communicatief vaardige developer die mensen kan enthousiasmeren, dan horen we graag van je! 

Het betreft een 32-uurs contract in ons groeiende softwarebedrijf. De lijnen zijn kort en de sfeer is informeel. Er loopt momenteel een breed scala aan projecten, met klanten in het publieke domein, het private domein en in het onderwijs. 

Jouw werkomgeving

Je gaat aan de slag voor VANL; een gevestigde leverancier voor analysesoftware. Onze tool wordt vooral gebruikt in het Openbaar Vervoer en de productie-industrie. Onze core business is het ontwikkelen en implementeren van deze software, maar daarnaast ondernemen we onder andere handelsnamen nog een aantal andere dingen; zo leveren wij data middels een data lake, werken we mee aan de ontwikkeling van onderwijs en beheren wij de tool eXtractorONE. 

Wij bieden een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Ons team werkt nauw samen, dus je staat er nooit alleen voor. We zijn een jonge, horizontale organisatie; we horen graag jouw input, hebben geen aparte teams, en geen lagen; gewoon één groep enthousiaste collega’s. Momenteel werkt het grootste deel van het team (deels) thuis. Ook vanuit daar zorgen we ervoor dat jouw vragen beantwoord worden en dat je jouw naaste collega’s leert kennen. 

Het kantoor bevindt zich op het terrein van de TU Eindhoven, ongeveer 15 minuten lopen vanaf Eindhoven CS. Vanuit het raam kijk je uit over een bosrijk park, waar we dan ook graag in onze pauze een rondje door lopen. Daarnaast hebben we een onderlinge schaakcompetitie, bespreken we met regelmaat de nieuwste films en series of de beste boulder-technieken. 

Jouw dagelijkse activiteiten:

 • Database development in T-SQL
 • Tool development in C# en het .NET framework
 • Werken in VisualStudio en SQL Server Management Studio
 • Testen en verbeteren van opgeleverd werk
 • Contact met klanten en hun wensen vertalen naar functionele en technische specificaties
 • Meebouwen aan een hoge usability en performance. 
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor de software van A tot Z; van realisatie, tot implementatie en het operationele support voor de eindgebruiker. 

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een developer die een persoonlijke connectie met zijn/haar collega’s waardeert, van humor houdt en een grapje hier een daar kan waarderen. Daarnaast durf je jouw mening te laten horen en daag je jezelf uit door een leergierige instelling.

Requirements

 • Een afgeronde, relevante HBO/WO opleiding
 • 1-3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met SQL Server, C#, .NET, WPF, WCF, MVVM en Visual Studio
 • Ervaring met web/app ontwikkeling (HTML, CSS, Javascript, Xamarin) is een pré.

Working conditions

32-uurs contract

Apply