Young Digital Leaders B.V.
Young Digital Leaders - Marketing Stage

Study phase

WO Bachelor 1, WO Bachelor 2, WO Bachelor 3, HBO Bachelor 1, HBO Bachelor 2, HBO Bachelor 3

Region

Noord-Holland, Randstad

Days

4, 5

Required languages

Dutch

Function

Business development, Design, HR, Kwaliteitsonderhoud, Marketing, Strategie & planning

Industry

Consultancy

Months

3, 4, 5, 6, 6+

Place of work

Volledig op kantoor

Job description

Laat jij graag zien wat je kan in een hands-on, start-up consultancy bedrijf? Leer jij graag van Young Professionals en weet jij hoe wij deze doelgroep nóg beter kunnen bereiken? Ben je creatief en kom jij graag met nieuwe ideeën? 

Als Marketing Stagiair bij Young Digital Leaders help jij met de positionering op social media kanalen, online advertisement, website optimalisatie en je kijkt uiteraard graag mee naar onze marketing strategie. Met jouw gedrevenheid maak jij ook graag aanpassingen aan deze strategie en jij kan je standpunt goed onderbouwen. Je krijgt júist veel energie van vrijheid en hebt de tools tot je beschikking die je nodig hebt om je creativiteit de ruimte te geven. Wij experimenteren graag in kort cyclische projecten waardoor we snel resultaat zien (of juist niet, dan passen we weer wat aan😉) Je bent hier aan het juiste adres als je veel werkervaring op wil doen. 

Wie zijn wij? 

Bij Young Digital Leaders krijg je 1 project bij 1 klant voor 1 jaar. Wij gaan graag een goed persoonlijk gesprek aan, geen eenzijdig interview maar een one-on-one om te zien of wij samen elkaars ambities waar kunnen maken. Ons gepersonaliseerde matching proces verbindt jou en je nieuwe project met als doel: waardegeneratie voor beide kanten. Na een jaar krijg je de kans om bij de organisatie van de klant in dienst te treden (mits beide partijen happy zijn met elkaar) en zet jij graag stappen naar het leiderschap van jouw toekomst.

Requirements

Wie ben jij?

  • Jij herkent jezelf in het volgende:
  • Je zoekt een fulltime stageplek, je volgt momenteel een HBO/WO studie, bij voorkeur 
  • marketing gerelateerd.
  • Je komt met eigen ideeën en hebt ruimte nodig om te experimenteren .
  • Je ontwikkelt jezelf op verschillende vlakken.
  • Meedenken met collega’s over de groei van Young Digital Leaders.
  • Eens per 2 weken een borrel na de Empowerment Day en een borrel per kwartaal. 

Working conditions

Empower yourself!

Voor onze Young Digital Leaders hebben wij een intensief support programma ingericht de consultant te supporten om autonoom succesvol te zijn bij de klant. Dit doen we door een gepersonaliseerd programma met onder andere 1/1 coaching, begeleiding van inhoudelijke experts, persoonlijke coaches, hard skill courses en business executives. 

Naast het uitvoeren van jouw werkzaamheden komen de Young Digital Leaders elke twee weken bij ons op kantoor voor een Empowerment Day. Je hebt een groot aandeel in de voorbereiding van deze dagen, en ook voor jou zijn er uitdagende projecten, gegarandeerde groei! 

Je krijgt een ‘netwerk for life’ waarbij je met YDL’ers kan sparren, dit organiseren wij elk kwartaal op onze (alumni) Netwerk events.

Apply