YSE B.V.
YSE - Business Consultant bij UWV

Study phase

WO Master, HBO Master, HBO Afgestudeerd

Region

Randstad

Days

5

Required languages

Dutch

Function

Business development, Consultancy, Kwaliteitsonderhoud, Management

Industry

Consultancy

Months

6+

Place of work

Deels op kantoor

About us

Wij zijn YSE. Wij zijn voor wie wil groeien. Voor mensen die hun eigen koers willen leren varen met behulp van training en coaching. Voor organisaties die collega’s zoeken die het anders aanpakken. Voor de projecten die een boost nodig hebben. Jouw toekomst start met ons.

Hoe gaan wij jou laten groeien? Nou, door onze traineeships! Of je nu starter bent of al ervaring hebt, wij bieden veel verschillende traineeships aan. In 1 tot 2 jaar tijd leer jij jezelf goed kennen én doe je relevante werkervaring op bij onze klanten. Bij ons werkt het zo dat je vanuit een van onze Talent Area’s Circular, Digital, Data, Public en Projects ingezet wordt bij onze opdrachtgevers. Daar zorg jij in diverse rollen voor een flinke dosis energie, nieuwe inzichten en mooie resultaten. Onze klanten bestaan uit zowel beursgenoteerde bedrijven als organisaties uit alle lagen van de publieke sector. Daarnaast volg je als (Young) Professional ons uitgebreide ontwikkelprogramma, gericht op persoonlijke groei. Dit bestaat verschillende elementen: trainingen, persoonlijke coaching, inhoudelijke begeleiding en speciale events. Kortom: wij gaan jou op persoonlijk en professioneel vlak helpen groeien! 

Klaar om te groeien? Kijk dan naar onze vacatures!

Job description

Ben jij positief ingesteld en ga jij een intellectuele uitdaging niet uit de weg? Wil jij met jouw adviesvaardigheden maatschappelijke impact maken? En wil jij van binnenuit directe invloed uitoefenen? Dan is de functie van Business Consultant bij het UWV iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Business Consultant kom je te werken binnen de afdeling Facilitair Bedrijf Informatie Voorziening (FB IV). UWV heeft de transitie in gang gezet richting een data gedreven organisatie. De afdeling FB IV heeft een centrale rol om te zorgen dat gegevens ter beschikking worden gesteld aan de bedrijfsprocessen binnen UWV. Daarbij zorgt FB IV er voor dat de juiste (klant)informatie voor de juiste personen toegankelijk is.

Gezien de maatschappelijke functie van het UWV is het belangrijk dat hier vertrouwelijk en secuur mee omgegaan wordt. We willen natuurlijk niet negatief in het nieuws komen!

Als business consultant vanuit de afdeling FB IV draag jij bij aan de verschillende processen binnen UWV. Jij gaat aan de slag met verschillende type projecten, waarbij de business (de verschillende afdelingen van het UWV) leidend is. Zo zul je soms een kleinere specifieke vraag vanuit de business krijgen, waar jij induikt en beantwoord. Maar daarnaast lopen er ook grotere projecten. De dienstverlening van het FB IV is constant in ontwikkeling! Jij kijkt naar binnen én naar buiten en beoordeelt welke ontwikkelingen op het gebied van omgaan met gegevens van belang zijn voor de verschillende afdelingen van het UWV. Met deze kennis ga je de afdelingen van het UWV proactief adviseren. Binnen deze adviestrajecten staat multidisciplinaire samenwerking centraal. In elk project zit een complexiteit, of dit nou is op de inhoud of de belangen van verschillende stakeholders. Je schakelt met alle lagen van de organisatie, van directie niveau tot en met mensen in het hart van de business. Jij gaat een (intellectuele) uitdaging dan ook niet uit de weg! 

Hoe ziet zo’n project er dan uit?

Een voorbeeld van een project dat jij Business Consultant op gaat pakken, is het inrichten van een E-publicatie omgeving. Het project E-publicatie zorgt ervoor dat het UWV belangrijke mededelingen gemakkelijker via verschillende kanalen kan communiceren met haar klanten. Als Business Consultant zorg jij – in samenwerking met de afdeling Klant en Service (K&S) – dat het systeem op een logische eenduidige wijze wordt ingericht, aansluitend bij de wensen van de stakeholders, zodat de medewerkers en klanten van UWV toegang krijgen tot communicatie van UWV op de door hen gewenste manier.

Requirements

Over UWV

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Tegelijkertijd wil je ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf. Zinvol werk plús inhoudelijke uitdaging. Die twee bij elkaar opgeteld noemen we werk met zinhoud. Dat is precies wat UWV jou te bieden heeft.

De afdeling IV FB is zich, met 90 Business IT-professionals, aan het ontwikkelen tot een professionele IV-organisatie. De afdeling ondersteunt proactief en klantgericht de divisies met betrouwbare gemeenschappelijke voorzieningen en is druk bezig met het verbeteren van de werking van processen en richten het eigenaarschap op de voorzieningen opnieuw in. Het Business consultants team bestaat uit 7 collega’s.

Wie ben jij?

Jij….

hebt een afgeronde master en hebt je adviesvaardigheden ontwikkeld in nevenactiviteiten;

kan procesmatig en exact denken;

bent positief ingesteld, laat je niet uit het veld slaan en bent in staat om weerstand weg te nemen;

bent opzoek naar intellectuele uitdaging en weet hoe je zo snel mogelijk effectief van a naar b komt;

bent gericht op kwaliteit en komt het best tot je recht in een stabiele omgeving.

Working conditions

  • Goed startsalaris van € 3.202,- per maand bij 38 uur.
  • Een 13e maand;
  • Goede pensioenvoorziening;
  • Hybride werken; 60% op locatie en 40% thuis;
  • Een laptop, smartphone en andere voorzieningen om thuis goed te werken;
  • Een werkplek die goed te bereiken is met OV.

Waar?

Als business consultant binnen het Facilitair bedrijf informatie voorziening werk je vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

What we offer

Enthousiast? Check onze vacatures hier!

Apply