10 DECEMBER 2015
BOVAG zoekt jonge mensen, talenten die op WO- of HBO-niveau studeren om, een dag mee te denken met BOVAG, over hoe we consumenten kunnen laten kennismaken met de vele producten en diensten van BOVAG-bedrijven. Van rijles tot scooter en van cabrio tot caravan.
 

Wie zijn wij?
Je band lek? Op naar de fietsenmaker. Ga je kamperen? Dan koop of huur je een camper, caravan of tent. Je auto of motor rijbewijs halen? Dan schakel je een rijschool in. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat deze ondernemers gemeen hebben. Veel van deze ondernemers zijn lid van BOVAG, want lidmaatschap bij BOVAG waarborgt kwaliteit voor de consument en geeft die consument een vertrouwd gevoel.

Om de consument kennis te laten maken met ondernemers van BOVAG en vooral met hun auto’s, fietsen, rijlessen, scooters en caravans organiseert BOVAG diverse experience momenten. Bijvoorbeeld Try the Bike op de Motorbeurs, om  consumenten kennis te laten maken met het motorrijden en de beleving hiervan én met het merk BOVAG. Iets vergelijkbaars doen we bijvoorbeeld ook met e-bikes. In de vorm van rijlessen. Zelfs met Try the Truck hebben we gescoord. Maar we willen dat gaan uitbreiden naar nog veel meer producten en diensten van BOVAG-bedrijven en we zijn op zoek naar frisse, lumineuze ideeën daarvoor.

Lijkt het jou leuk, hierover mee te denken? Meld je dan snel aan voor de Experience Dag en wie weet wordt jouw idee onze nieuwe experience van 2016!