05 APRIL 2017
Altijd al willen werken met grote klanten, op gave projecten en met slimme collega's? Ervaar nu hoe het leven en werk als consultant is bij Accenture en schrijf je in voor de business course 2017. Je ontvangt in 2 dagen persoonlijke on the spot coaching, je werkt continue aan jouw skills en sterktes, leert nieuwe mensen kennen en je kunt zelfs high-fiven met onze huisrobot Pepper.


Wat kun je verwachten?
Gedurende twee dagen leer je de Accenture bedrijfscultuur, de mensen en het type werk kennen. Je wordt uitgedaagd op topics zoals leiderschapskwaliteiten, communicatiestijl en problem solving skills. Naast inhoudelijke skills staat ook persoonlijke groei centraal. Door middel van personal coaching en trainingen krijg je persoonlijke feedback die je kan meenemen in je verdere carrière.

Op dag één beginnen we aan de 'Innovation Journey' in ons geheel gerenoveerde hoofdkantoor aan de Zuidas. Je zult werken aan een real life case, waarbij je je bezighoudt met hedendaagse trends. Je begint met een innovatief business model, waarna je dit model ook daadwerkelijk zult uitwerken volgens de Accenture way of working. We sluiten de dag af met onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel op het dakterras. 's Avonds dineren, borrelen en overnachten we op een hippe externe locatie. Op dag twee zetten we de journey voort op een centrale, externe locatie in de stad.

Het worden twee intensieve en inspirerende dagen waar je veel over Accenture, maar ook over jezelf zult leren.