02 MEI 2019

Een uniek inkijkje krijgen bij de grootste HR-organisatie van Nederland en de wereld, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland op 2 en 3 mei 2019. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf en vergroot je tegelijkertijd je kansen op een baan als management trainee. Fast forward >> your future!

Vanaf het eerste moment word je meegenomen in onze veelzijdige organisatie. Je komt van alles te weten over de verschillende labels van Randstad Groep Nederland en maakt kennis met collega’s. Tijdens de Denktank ga je samen met teamgenoten in een race tegen de klok op zoek naar een oplossing voor een actueel vraagstuk bij een echte klant van Randstad Groep Nederland. Vervolgens presenteren jullie je ideeën aan de klant, de andere teams en aan het management van Randstad Groep Nederland.

Naast leerzaam, is het programma vooral ook heel erg leuk. Van het lasergamen op ons hoofdkantoor krijg je gegarandeerd een adrenalinekick. Daarnaast is er ook voldoende tijd om informeel kennis te maken met alle management trainees. Zo borrelen we in het Volkshotel, waar je wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht over Amsterdam, alvorens je naar je hotelkamer te begeven.

In totaal zijn er 25 deelnemers. Jullie worden verdeeld in kleine teams. Elk team krijgt een buddy; een management trainee die jou op weg zal helpen met de casus. Daarnaast krijgt elk team krijgt een coach, met wie je gedurende de business course verschillende een-op-een gesprekken voert over je persoonlijke ontwikkeling. De business course is ook hét moment om je te oriënteren op het management traineeship. 

Over jou:
- (bijna) afgeronde wo-master
- affiniteit met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
- ambitie om een hogere managementfunctie te vervullen
- sterk commercieel inzicht en leidinggevende skills
- zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je kwaliteiten en verbeterpunten en om daar actief mee aan de slag te gaan
- ondernemend, proactief en visionair: in een turbulente arbeidsmarkt wil jij het voortouw nemen en bijdragen aan verandering
- geïnteresseerd in mensen en sociaal betrokken

Deelnemen: zo werkt het
De sollicitatieprocedure bestaat uit drie rondes. Na elke ronde krijg je een go of no go.
- Aanmelden. Meld je uiterlijk 18 maart aan. Na de aanmelddeadline krijg je een reactie van ons.
- Online assessment. Je maakt een capaciteitentest en vult een competentievragenlijst in.
- Business game. Je wordt uitgenodigd voor een business game op maandag 15 april. Tijdens deze dag staat oriëntatie op een carrière binnen Randstad centraal. Door mee te spelen met de game krijg je een eerste indruk van ons bedrijf én krijg je na deze dag telefonisch persoonlijke feedback van de observatoren.

Behoor je tot de 25 beste kandidaten van de business game? Gefeliciteerd! Dan ontvang je een uitnodiging voor de business course op 2 en 3 mei in het thema fast forward >> your future.

Deadline solliciteren voor de business course: 18 maart, business course: 2 & 3 mei 2019
Meld je nu aan via: http://www.fastforwardyourfuture.nl

https://www.youtube.com/embed/0NZGz2zPiMc