06 MAART 2018

Dit jaar is de eerste editie van ‘Case Fondue’ geweest op 6 maart 2018. Dit evenement is speciaal voor zowel mannelijk als vrouwelijke technische studenten. Aankomend jaar zullen er 3 technische bedrijven aanwezig zijn waarmee je een case gaat doen. Daarna krijg je de kans om bedrijven op informele wijze te spreken door te werkelijk te kaasfonduen,

Het is een kleinschalig evenement met 3 bedrijven en 30 studenten zodat ieder bedrijf en iedere student een goede indruk krijgt van elkander. De 2 deelnemende bedrijven van dit jaar waren Ordina en Stedin. Twee grote technische bedrijven met veel invloed in de technische sector.

Wil jij ook tijdens een gezellige avond aan je carrière werken of houd je gewoon heel erg van kaas? Aankomend November gaan de inschrijvingen open voor de volgende editie ‘Case Fondue 2019’.

In principe krijgen deelnemers van de Technische Talentpool van Integrand voorrang in deelname aan Casefondue. Meer informatie over de Technische Talentpool vindt je op: www.integrand.nl/technischetalentpool.

Deelnemende bedrijven