11 JANUARI 2018

De reguliere inschrijvingen voor Diner op Hakken zijn gesloten. Mocht je nog interesse hebben in het event dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. In dit geval word je bij ziekte van een van de deelneemsters benaderd om nog te kunnen deelnemen. Je kunt je voor de reservelijst aanmelden door een e-mail met je cv te sturen naar techniekophakken@gmail.com.  

Diner op Hakken is in 2015 voor het eerst georganiseerd. De deelnemende bedrijven waren BCG en Rabobank. De insteek van Diner op Hakken is om techinsche studentens uit het hele land op een exclusieve manier kennis te laten maken met technische bedrijven doormiddel van een casus en diner op een bijzondere locatie. Wegens groot succes werd het evenement in 2016 nogmaals georganiseerd met 4 bedrijven: Microsoft, NS, ExxonMobil en BCG. Ook in 2017 vond Diner op Hakken plaats met de volgende bedrijven: BCG, NS, Stork en Capgemini.

Dit jaar zullen NS, Arcadis, Deloitte en Thales deelnemen aan het evenement. Het eerste dagdeel zal plaats vinden in het academie gebouw waarna het diner zal plaatsvinden in de Dom toren in Utrecht. Wil je in contact komen met deze gave bedrijven en ontdekken wat deze bedrijven voor jou carriere zouden kunnen betekenen? Schrijf je dan snel in voor Diner op Hakken!
    
Let op, om te kunnen deelnemen aan Diner op Hakken moet je ingeschreven staan bij de Technische Talentpool.
Sta jij gemiddeld een 7 of hoger, heb je relevante nevenactiviteiten en zit je in je 3e jaars bachelor of master, schrijf je dan snel in voor de Technische Talentpool! Deelname aan de Talentpool en aan evenmenten van Integrand is kosteloos voor studenten. Naast Diner op Hakken worden er het hele jaar meerdere activiteiten georganiseerd waaronder trainingen, inhousedagen en ons jaarlijkse evenement Techniek op Hakken waar je kennis kan maken met 15 bedrijven binnen de technische sector. Ben je nog geen deelnemer van de Technische Talentpool, meld je dan snel aan via technischetalentpool@gmail.com

Deelnemende bedrijven