11 JANUARI 2018

Diner op Hakken is in 2015 voor het eerst georganiseerd. De deelnemende bedrijven waren BCG en Rabobank. Wegens groot succes werd het evenement in 2016 weer georganiseerd met 4 bedrijven: Microsoft, NS, ExxonMobil en BCG. Ook in 2017 vond Diner op Hakken weer plaats met de volgende bedrijven: BCG, NS, Stork en Capgemini.

Ook in 2018 zal het evenement weer plaatsvinden op een bijzondere locatie in Utrecht. Zo heeft afgelopen jaren het event bij het Spoorwegmuseum, de Dom toren en Slot Zeist plaats gevonden. 
    
Alleen deelnemers van de Technische Talentpool kunnen meedoen aan Diner op Hakken. Om aan de Technische Talentpool deel te nemen moet je gemiddeld een 7 of hoger staan, heb je relevante nevenactiviteiten en zit je in je 3e jaars bachelor of master. Naast Diner op Hakken worden er het hele jaar meerdere activiteiten georganiseerd waaronder trainingen, meeloopdagen en ons jaarlijkse evenement Techniek op Hakken waar je kennis kan maken met 15 bedrijven binnen de technische sector. Ben je nog geen deelnemer van de Technische Talentpool, meld je dan snel gratis aan via technischetalentpool@gmail.com

Aanmelden

Deelnemende bedrijven