10 JANUARI 2019

Diner op Hakken is in 2015 voor het eerst georganiseerd, met als deelnemende bedrijven BCG en Rabobank. Wegens groot succes is het evenement uitgebreid naar vier deelnemende bedrijven, met onder andere Microsoft, NS, ExxonMobil, BCG, Stork, Arcadis, Deloitte, Thales en Capgemini. De insteek van Diner op Hakken is om technische studentes uit het hele land op een exclusieve manier kennis te laten maken met technische bedrijven door middel van een casus en diner op een bijzondere locatie.

Dit jaar zullen Isaac, Arcadis, Stork & EY-Parthenon deelnemen aan het evenement. Spreken deze gave bedrijven je aan en wil je ontdekken wat deze bedrijven voor jou carrière zouden kunnen betekenen? Schrijf je dan snel in voor Diner op Hakken 2019!

Let op, om te kunnen deelnemen aan Diner op Hakken moet je ingeschreven staan bij de Technische Talentpool.

Deelname aan de Talentpool en aan evenementen van Integrand is kosteloos voor studenten. Naast Diner op Hakken worden er het hele jaar meerdere activiteiten georganiseerd waaronder trainingen, inhousedagen en ons jaarlijkse evenement Techniek op Hakken waar je kennis kunt maken met 15 bedrijven binnen de technische sector. Ben je nog geen deelnemer van de Technische Talentpool, sta je tenminste een 7 gemiddeld, schrijf je dan hier in: https://www.integrand.nl/talentpool/technical-talentpool/.​​

Deelnemende bedrijven