22 JUNI 2018

Diversity Games

Be yourself, Be different

Wil jij meer weten over diversiteit en waarom dit één van onze belangrijke strategische speerpunten is? Geef je dan nu op voor onze Diversity Games. Tijdens de Diversity Games bieden wij je de mogelijkheid om samen te dineren op een unieke locatie in hartje Amsterdam. En tegelijkertijd kun je op een informele manier kennismaken met onze organisatie, het onderwerp diversiteit, onze mensen en wat PwC Advisory jou te bieden heeft.

PwC streeft naar een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt – niet ondanks maar dankzij de verschillen. Wij besteden hier binnen PwC veel aandacht aan. Op deze manier ontstaat er meer ruimte voor gevarieerde kwaliteiten en perspectieven en deze hebben wij nodig om vraagstukken van klanten op te lossen en zo te kunnen bouwen aan vertrouwen. 
Wij waarderen diversiteit van onze mensen, in achtergronden en aandachtsgebieden. Simpelweg omdat het tot de mooiste oplossingen leidt.

Wie ben je?

Je bent een starter, derdejaars WO Bachelor- of Masterstudent en geïnteresseerd in de Advisory praktijk van PwC. Je hebt een technische, financiële, bedrijfskundige, economische of sociaalwetenschappelijke achtergrond.

Meld je nu aan!

De Diversity Games voor Advisory vindt plaats op vrijdag 22 juni op een externe locatie in hartje Amsterdam. De aanmelding sluit op zondag 17 juni. Op 18 juni krijg je van ons bericht of je bent uitgenodigd voor het diner.  

Meld je direct aan via deze link