17 NOVEMBER 2017

Wij hebben frisse blikken. Nee. Het is meer dan dat. Wij kijken met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen. De wereld van grote organisaties die te maken hebben met nieuwe uitdagingen. Een wereld die vraagt om vernieuwing.

We werken voor organisaties die staan te springen om de frisse blik van ondernemend talent (jij dus!). Die kunnen bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld het ontwikkelen van leer- en verandertrajecten, het bereiken van de moderne consument, serious gaming en gamification, procesoptimalisatie, talentontwikkeling of (arbeidsmarkt)communicatie. Uitdagingen die voor de jongere generatie heel vanzelfsprekend zijn en waarbij een frisse blik kan helpen.

Frisse Blikkers starten in dienst van Frisse Blikken. Ze werken dan van maandag tot donderdag bij de opdrachtgever. Elke vrijdag werken ze aan hun ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Onze droom? Ondernemerschap onder jongeren versnellen en te stimuleren.

We zijn op zoek naar startende professionals met 0 tot 3 jaar werkervaring of studenten die in de eindfase van de studie zitten.

  • WO student
  • Studierichting: Marketing, HR, (Organisatie)Psychologie, Finance, Bedrijfskunde en Economie
  • Affiniteit met Consultancy, Communicatie, FMCG, ICT en Sales
  • Fase studie: Master