10 NOVEMBER 2017
Zit jij in de laatste fase van je WO master of ben je net afgestudeerd en ben jij geïnteresseerd in Commercie, HR en Consultancy?
Op vrijdag 10 november organiseert Career Openers weer een Inhousedag!


Bij onze inhousedag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met het vak van consultant. Het geeft je de mogelijkheid om consultants te spreken en vakinhoudelijke kennis op te doen op het gebied van talent ontwikkeling. Daarnaast kom je er op een interactieve manier achter of het werken als consultant iets voor jou is.

Sam Surachno, Associate Consultant bij Career Openers, vertelt over zijn ervaring:
“Als student op de universiteit merkte ik dat ambitieuze “young professionals” een beter beeld willen van de arbeidsmarkt. De eerste stap in je professionele carrière is heel belangrijk, maar vaak ook het moeilijkst. Zelf heb ik meerdere Inhousedagen bezocht om te kijken wat er nou werkelijk gebeurt binnen verschillende bedrijven. Bij Career Openers willen wij deze mogelijkheid ook aanbieden. Op onze Inhousedag kunnen “young professionals” een kijkje in de keuken nemen”.

Career Openers kan een maximaal aantal toptalenten selecteren. Dit doen ze aan de hand van een CV selectie. Meld je snel aan via http://young-executives.careeropeners.nl/inhousedag/