08 APRIL 2016
In ieder Achtuurjournaal zitten wel een paar onderwerpen die raakvlakken hebben met het vak van Achmea: verzekeren. Of het nu om zorg of schades gaat, het werk heeft impact op wat er in de maatschappij gebeurt. Met merken als Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis, negen vestigingen en ruim 14.500 medewerkers in Nederland, is Achmea het grootste verzekeringsbedrijf van Nederland. Deze indrukwekkende aantallen zie je ook terug in onze financiële omvang. Wat cijfers: zij hebben een eigen vermogen van ruim €10 miljard, een balanstotaal van €100 miljard en onze premieomvang is ruim €20 miljard. Dat betekent dat ze een enorme verantwoordelijkheid dragen voor hun klanten. Kortom: een uitdagende werkomgeving met eindeloos veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De Traineeships (Financieel Management, Management, en m.i.v. 1-9-2016 ook IT Management) zijn bijvoorbeeld een uitstekende start van een veelbelovende carrière bij Achmea met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Gezien de inhoud van onze Traineeships is Achmea op zoek naar toptalent: onze toekomstige leiders. Je ambieert een leidinggevende rol in de toekomst en je beschikt over een WO Master diploma. Voor Finance geldt dat je een financiële master hebt. In jouw CV lezen we extra-curriculaire activiteiten terug waaruit blijkt dat je ondernemend bent en dat je jezelf buiten je studie hebt ontwikkeld. Denk aan bestuurservaring, buitenlandervaring of vrijwilligerswerk. Je bent bewust buiten de gebaande paden gegaan om jezelf te ontwikkelen. Persoonskenmerken die hierbij horen zijn: initiatiefrijk, resultaatgericht, gedreven, autonoom, verbindend. Je hebt maximaal twee jaar (relevante) werkervaring. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. 

Maak jij bij het verschil bij Achmea? Durf je te laten zien wie jij bent en wil je jouw persoonlijkheid inzetten om échte impact te hebben? Ben je ontwikkelgericht zonder het resultaat uit het oog te verliezen? Dan ben jij wellicht één van onze toekomstige trainees! 

De Inhousedag op vrijdag 8 april zal plaatsvinden in Leiden en van 10.30 tot 18.00 uur duren.