09 OKTOBER 2019

Ahold Delhaize is een van de grootste internationale retailers. We hebben grote impact op het leven van alledag. Bij Ahold Delhaize werken 370.000 medewerkers wereldwijd voor meer dan 50 miljoen klanten per week. Door het samen elke dag beter te doen en te innoveren, versterken we onze voortrekkersrol. Zo bouwen we aan sterke lokale merken waar je veel kennis, ervaring en slagkracht vindt. Wij geven om onze klanten en om elkaar en hebben plezier in wat we doen. Samen bepalen wij de toekomst van Retail en helpen wij mensen wereldwijd beter eten en leven

Vanaf ons hoofdkantoor in Zaandam werken we met ruim 1.500 collega’s voor o.a. onze Nederlandse merken zoals Albert Heijn, Gall&Gall en Etos maar ook vind je hier onze Europese en Global support offices. Werken voor één van onze Nederlandse merken betekent impact maken op miljoenen Nederlanders. Bij Ahold Delhaize staat persoonlijke groei centraal en zijn er zowel nationale als internationale loopbaankansen. Om onze sterke positie te behouden hebben we de beste mensen nodig! Wij zijn dan ook altijd op zoek naar divers talent (alle WO studierichtingen) voor startersfuncties, Hét Retail Management Traineeship van Albert Heijn en stages.

Reizen kan het best met de trein ons kantoor ligt op slecht 2 minuten lopen vanaf station Zaandam. Vanaf Amsterdam-Centraal ben je er binnen 20 minuten.

https://www.youtube.com/embed/kysfQ48aL9I

https://www.youtube.com/embed/kysfQ48aL9I