06 APRIL 2018
Albert Heijn, Etos én Gall&Gall zijn onderdeel van het concern Ahold Delhaize, één van de grootste internationale retailers en leiders in supermarkten en e-commerce. Bij Ahold Delhaize werken 375.000 collega’s, die in 11 verschillende landen elke week 50 miljoen klanten bedienen. In al onze sterke, lokale merken zit veel kennis, ervaring en slagkracht. Het is onze ambitie om klanten, medewerkers en de lokale gemeenschap iedere dag nieuwe inspiratie te bieden en het leven voor iedereen net iets makkelijker, gezonder en betaalbaarder te maken. Om onze koppositie te versterken, hebben we de beste mensen nodig!

Twee keer per jaar zijn wij op zoek naar ambitieuze starters voor Hét Retail Management Traineeship, een opleidingsprogramma waar talent in 3 jaar klaar wordt gestoomd om een mooie functie te gaan bekleden binnen onze organisatie. Zit je in de laatste fase van je studie en wil jij ontdekken of Hét Retail Management Traineeship wat voor jou is? Kom dan naar de inhousedag op 6 april 2018!

Tijdens de inhousedag maak je kennis met de impact die we hebben op het dagelijks leven van onze klanten. Je krijgt een goede indruk van de uitdagingen binnen de afdelingen van Albert Heijn. Ook krijg je de kans om sfeer te proeven en (oud-)trainees te spreken over hun ervaring bij Albert Heijn.

Heb jij altijd al bij de nummer één retailer van Nederland willen werken, zit je in de laatste fase van je master (welke dan ook!), weet jij van aanpakken en ben je stressbestendig, dan dagen we jou uit om je aan te melden voor deze inhousedag!

Studierichting: Alle studierichtingen
Studiefase: Master studenten
Plaats: Zaandam

Deelnemende bedrijven