10 OKTOBER 2018
Everybody Appie
Al ruim 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 medewerkers zorgen we ervoor dat onze klanten altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vinden. Daarbij verlenen onze medewerkers de beste service. Zo bieden wij alle ingrediënten voor een beter leven, voor iedereen.

Albert Heijn, Etos én Gall & Gall zijn onderdeel van het concern Ahold Delhaize, één van de grootste internationale retailers, leider in supermarkten en e-commerce. We hebben met ons bedrijf grote impact op het leven van alledag. Bij Ahold Delhaize werken 375.000 collega’s, die in 11 verschillende landen elke week 50 miljoen klanten bedienen. In al onze sterke, lokale merken zit veel expertise, ervaring en slagkracht. Het is onze ambitie om klanten, medewerkers en de lokale gemeenschap iedere dag nieuwe inspiratie te bieden en het leven voor iedereen net iets makkelijker, gezonder en betaalbaarder te maken.

Inhousedag
Tijdens de Inhousedag van woensdag 10 oktober krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij Nederlands grootste supermarktketen. Hierbij maak je kennis met de impact die wij hebben op het dagelijks leven van onze klanten. Daarnaast krijg je de kans om een aantal (oud-)trainees en stagiaires te spreken en te ontdekken hoe het nou echt is om bij het hoofdkantoor van Albert Heijn aan de slag te gaan.

Hét Retail Management Traineeship
Alleen met de beste medewerkers kunnen we écht verbinding maken met onze klanten. We zorgen ervoor dat we als retailer vooroplopen in vernieuwing, nu en in de toekomst. Vandaar dat we vanuit Albert Heijn twee keer per jaar op zoek zijn naar leiders van de toekomst voor Hét Retail Management Traineeship. Dit is een driejarig programma, waarbij je als trainee de kans krijgt om het beste van jezelf te laten zien. Door middel van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, intensieve begeleiding, coaching en uitdagende projecten word je klaargestoomd om een mooie functie te gaan bekleden op ons hoofdkantoor in Zaandam.
Heb jij je Masterdiploma (bijna) op zak en wil jij ontdekken of Hét Retail Management Traineeship wat voor jou is? Meld je dan aan voor de Inhousedag op woensdag 10 oktober 2018.

Stage bij Ahold Delhaize
Naast het traineeship biedt Albert Heijn ook uitdagende (meewerk)stages op HBO/WO-niveau aan op het hoofdkantoor. Zo kun je bijvoorbeeld niet alleen stagelopen bij Albert Heijn, maar ook bij AH Online, Etos, Gall & Gall en GSO. Zoek jij nog een leuke stage en wil jij echt impact hebben? Meld je dan ook aan voor de Inhousedag op woensdag 10 oktober 2018.

Handig om te weten:
  • De dresscode is business casual.
  • Deze Inhousedag is speciaal gericht op studenten met interesse in een stage of traineeship.
Plaats: hoofdkantoor van Ahold Delhaize aan de Provincialeweg 11, 1506 MA te Zaandam.
Studierichting: alle.
Studiefase: eind bachelor & master
.