30 MEI 2018
Heb jij recent of binnenkort je HBO- of WO-diploma op zak? Of ben jij een 3 e - of 4 e -jaars student? Houd jij van dynamiek en ben je nieuwsgierig naar de retail van de toekomst? En wil jij tijdens deze inhousedag kennismaken met het wereldbedrijfachter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper? Kom dan naar het Top Talent Event op woensdag 30 mei!

Tijdens het Top Talent Event ontdek je hoe het is om in jouw vakgebied te werken bij dé marktleider in Health & Beauty in de Benelux. Wat je van deze inhousedag mag verwachten? Om te beginnen geef je bij je aanmelding jouw interesse door, bijvoorbeeld Finance, IT, Marketing, eCommerce, Inkoop, Retail of Supply Chain. Tijdens een middagprogramma krijg je door een presentatie en casus een beeld over wat werken binnen deze afdeling inhoudt. Hét moment om onze collega’s op een informele manier uit te horen over hoe het is om voor onze succesvolle winkelformules te werken en hoe het voelt om het resultaat van je werk overal in de Benelux terug te zien!

Na deze inspirerende sessie is er een gezamenlijke borrel waarbij je ook met onze andere collega’s in contact komt en meer te weten kunt komen over onze andere afdelingen. Daarnaast is er een vacatureplein met interessante stages, startersfuncties en al onze traineeships. Ook vertellen wij je alles over onze ontwikkelmogelijkheden, zoals ons Young Talent Program en ook voor advies over jouw cv kun je terecht bij een van onze enthousiaste recruiters. En als laatste kun je een professionele foto laten maken door een fotograaf en ontvang je een goodiebag die je niet wilt missen! En wie weet loop jij met een stage of baan de deur uit!

Lijkt jou dit interessant? Meld je snel aan via de volgende link: https://www.werkenbijaswatson.nl/inhousedagenutm_source=integrand&utm_medium=landingspag&utm_campaign=toptalentevent2018

Locatie: Renswoude
Studie: All studies (richtingen zijn: Finance, IT, inkoop, Sales, Marketing, Retail Management en Supply Chain)
Studiefase: End HBO, Bachelor 3, Master

Deelnemende bedrijven