26 APRIL 2017
Veel interessante werkgevers, maar kiezen is lastig…
                                                ….waarom kies je niet voor allemaal?
Brunel brengt interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten zoals jij bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd waarbij we actief zijn in meer dan 37 landen. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en HR.

Volle kracht vooruit
Bij Brunel staat je loopbaan in het teken van groei. Dat kan op vele manieren. Je kiest natuurlijk zelf welke kant je op wilt in je carrière. Maar wil je daarbij goed advies? Dan staat Brunel voor je klaar. Samen met je accountmanager en de opdrachtgever maak je een persoonlijk carrièreplan. We bieden je alle ruimte en mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling, begeleiding on the job, vakopleiding en vaardigheidstrainingen.

Nieuwsgierig geworden?
Kom naar de Inhousedag van Brunel! Tijdens de Inhousedag zijn alle studierichtingen welkom en werk je samen met andere studenten aan een uitdagende case. Kun jij goed omgaan met tijdsdruk, stress en andere onverwachtse wendingen? Kom erachter en schrijf je in voor de Inhousedag bij Brunel!