09 MEI 2018
Cegeka is een toonaangevend ICT-bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.

Op onze inhousedag willen we jou graag laten kennismaken met Cegeka als organisatie. Dit doen we enerzijds door je mee te nemen in ons verhaal. Maar het beste ervaar je dit door te doen. Een van onze kernwaarden is agility. Een veelgehoorde IT-term (agile werken). Maar hoe agile ben jij?

Wij laten je spelenderwijs jouw eigen agility ontdekken door het simpelweg te ervaren. Ambieer jij een functie waarbij doorgroeien, flexibiliteit en IT door middel van een nauwe samenwerking centraal staat? Kom vooral eens de sfeer proeven bij Cegeka en ervaar zelf of jouw toekomst bij Cegeka start. Functies waar je aan kan denken zijn verschillen van Projectmanagement, Consultancy tot aan Development.Plaats inhousedag: Veenendaal
Studierichting: Economie, Finance, IT, Techniek,
Studiefase: Bachelor 3, Master, HBO

Deelnemende bedrijven