21 APRIL 2016
Junior Projectmanager Frisse Blikken

Starten als zelfstandig ondernemer is een leuk en spannend idee. Maar je bent een twintiger met nog maar weinig ervaring (0 – 3 jaar) en misschien heb je nog niet eens een bedrijfsidee. Je bent net klaar met je studie of toe aan je eerste loopbaanstap. Met je HBO-mentaliteit en WO-niveau blink je uit in organiseren, analyseren en netwerken. 

Hiernaast heb jij bewezen ondernemend te zijn. Je bent ambitieus en eigenwijs genoeg om te weten dat je organisaties en de maatschappij vooruit kunt helpen. Eerst wil je ervaren of zelfstandig ondernemen wel iets voor jou is. Daarnaast wil je nog leren en in een team samenwerken met anderen. En oh ja, je wil natuurlijk ook je huur of hypotheek kunnen betalen. Frisse Blikken biedt jou die mogelijkheid. Wij noemen dit ondernemen met een steuntje in de rug.

Tijdens de Inhousedag ervaar je hoe het is om voor Frisse Blikken te werken. Je leert je potentiële nieuwe collega’s kennen en krijgt alle kans om vragen te stellen. Op die manier bepaal jij of je na de Inhousedag wilt solliciteren.