13 NOVEMBER 2018
Hoogwegt Group
Hoogwegt Group is ’s werelds nummer 1 als het gaat om de handel in zuivelproducten en ingrediënten. Van een klein familie bedrijf ontstaan in 1965, zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met wereldwijd 13 vestigingen die in meer dan 130 landen actief zijn. Hoogwegt focust op B-2-B zaken met zuivelverbruikers klein en groot in de levensmiddelenindustrie.

Carrière binnen Hoogwegt Group
Als Junior Account Manager start je met een introductie op de afdelingen Technologie en Logistiek waar je onze producten, ingrediënten en het logistieke proces leert kennen. Vervolgens word je, onder begeleiding van een ervaren collega, meegenomen in het werk als Account Manager. Je krijgt al snel je eigen klantenportfolio en gaat op reis binnen en buiten Europa (uiteindelijk ben je ongeveer 25% van je tijd op reis) om verschillende klanten en leveranciers te bezoeken. Dit vak leer je door direct aan de slag te gaan. Met de juiste begeleiding en het volgen van diverse cursussen en opleidingen die gericht zijn op commerciële vaardigheden, talen en persoonlijke ontwikkeling, word jij een succesvolle internationaal opererende Account Manager! 

De Inhousedag 
De Integrand Inhousedag staat in het teken van de commerciële afdeling van de vier Hoogwegt bv’s die in Arnhem zijn gevestigd (Hoogwegt International, Hoogwegt Milk, Hoogwegt Cheese en Havero Hoogwegt). Door middel van o.a. presentaties en het maken van een realistische business case, kom je tijdens deze dag alles te weten over het werken op onze commerciële afdeling. 

Hopelijk tot ziens bij de Inhousedag op dinsdag 13 november 2018!

Studierichting: Economie, Marketing, Recht, Finance zijn aangeraden, maar Hoogwegt staat open voor iedereen met interesse in commerciële werkzaamheden.
Studiefase: Eind Bachelor, eind HBO en Master studenten.
Plaats: Arnhem.

Deelnemende bedrijven