15 NOVEMBER 2018
Grolsch is een onderneming met een rijke traditie. Onze bierbrouwerij heeft een historie die teruggaat tot 1615 en daarmee behoren we tot de oudste ondernemingen van Nederland. Grolsch vindt haar oorsprong in het oosten van Nederland, beginnend in Groenlo en is tegenwoordig gevestigd in Enschede.

Wij brouwen uitsluitend bier en zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland. Daarnaast is Grolsch ook in internationaal verband een zeer gerespecteerd merk. Sinds oktober 2016 maken wij, samen met onze zusterorganisaties Peroni en Meantime, onderdeel uit van Asahi. Bij Grolsch staat ons merk centraal. Wij kenmerken ons door een eigen kijk op de wereld en op bier in het bijzonder. De kracht van ons merk vindt zijn oorsprong in 'Vakmanschap is Meesterschap' en uiteraard in onze unieke beugelfles. Het innovatief en creatief vermogen van Grolsch is aanzienlijk. Durven experimenteren, maar daarbij trouw blijven aan onze principes. Dit is, zeker in ontwikkelde biermarkten, van groot belang om in te kunnen spelen op de veranderende behoeften van de markt. Onze organisatie is professioneel, krachtig en flexibel. Naast ons commerciële succes kennen wij ook een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo is duurzaam en verantwoord ondernemen een onlosmakelijk deel van ons bestaan.

Werk je bij Grolsch, dan kun jij je in het volgende vinden. Werk moet boeien, uitdagen en passen bij je talenten. Maar werk moet ook kansen bieden om te leren, groeien en presteren. Je wilt de ruimte krijgen je talenten te tonen en te ontplooien. Daar staat tegenover dat je goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden mag verwachten, dit alles in een sociaal plezierige werkomgeving. En je mag nóg iets verlangen: een werkgever die transparant is, zich aan afspraken houdt en die zich inzet om de samenwerking met jou tot een gezamenlijk succes te maken.

Jaarlijks hebben we veel ruimte voor studenten die op zoek zijn naar een inspirerende stage- of afstudeerplek, organisatie breed. Dus of je nu een technische of bedrijfskundige achtergrond hebt, mogelijkheden genoeg! Daarnaast zijn wij elk jaar op zoek naar jonge academici die zich onderscheiden door intelligentie, persoonlijkheid en ondernemersgeest. Als Young Professional kun jij geselecteerd worden voor ons Young Development Program. Tijdens dit programma ontdek jij waar jouw talenten liggen, en waar jij je verder in wilt ontwikkelen. Natuurlijk met als doelstelling straks succesvol een managementfunctie te kunnen vervullen.
Maak kennis met Grolsch op donderdag 15 november 2018!

Studierichting: alle studierichtingen zijn welkom
Studiefase: master en eind bachelor
Plaats: Enschede