06 DECEMBER 2018

Ervaring

-

sinds 06-Aug-2018

STAGAIR | 06-Aug-2018

De stage bij de afdeling Confectionery is een leuke en afwisselende stage. Het is een fijn team waar je open wordt ontvangen. De werkzaamheden zijn goed te doen en er is veel ondersteuning waar nodig. Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Nestlé, maar ik kwam erachter dat de organisatie voor mij te groot is en er voor mij persoonlijk er niet genoeg een hands on approach was. Je bent vaak aan het managen in plaats van zelf iets aan het doen.

0 Beoordeling
7 Moeilijkheid
8 Tijdsdruk
9 Begeleiding
7 Inhoud
9 Collega's

Jan Noordam

sinds 07-Feb-2018

STAGAIR | 07-Feb-2018

Ik heb een uitdagende meewerkstage mogen lopen bij het grote bedrijf Nestle. De stage was nieuw en ook mijn begeleider was nieuw op zijn plek dus in het begin moesten wij beiden de divisie Culinary leren kennen. Dit zorgde ervoor dat ik veel verschillende analyses heb moeten maken in een korte tijd en vrij snel up and running was. Iedere dag weer extra taken en gelukkig was men ook tevreden over mijn prestaties. Dit resulteerde half Oktober al in de vraag of ik wat langer wilde blijven en nu ben ik sinds 1 Februari vast in dienst voor 16 uur per week

9 Beoordeling
8 Moeilijkheid
8 Tijdsdruk
8 Begeleiding
9 Inhoud
10 Collega's

Nienke Wildeman

sinds 25-Oct-2016

STAGAIR | 25-Oct-2016

Tijdens deze stage heb ik bij heel veel processen mee mogen kijken. Zo heb ik bij een product ontwikkeling mogen kijken (en helpen) en heb ik het grootste deel van de advertenties van de nutritionafdeling verzorgd in samenwerking met het design bureau. Tijdens deze stage heb je de mogelijkheid om je stage zelf vorm te geven, maar je moet hier wel zelf achteraan gaan. Vaak is het helemaal geen probleem als je ergens bij wilt helpen of ergens iets meer over wilt leren. Ook is de sfeer binnen het bedrijf heel fijn. Je hebt verantwoordelijkheid over sommige projecten, dus je moet er wel voor zorgen dat dit in goede banen geleid wordt. Je voegt dus echt wat toe aan de afdeling!

7 Beoordeling
6 Moeilijkheid
7 Tijdsdruk
7 Begeleiding
7 Inhoud
7 Collega's