31 JANUARI 2019

Uitnodigingen Inhousedag Nestlé 31 januari 2019

Wil jij weten hoe het is om te werken bij de grootste voedselproducent ter wereld?
Wil jij ervaren hoe het is om te werken voor internationale merken als KitKat, MAGGI en Nespresso? Ben jij geïnteresseerd in voeding en onderwerpen als duurzaamheid en gezondheid, en wil je weten hoe het is om écht impact te maken? Kom dan in één dag kennismaken tijdens de Nestlé Inhousedag op donderdag 31 januari 2019!

De Nestlé Inhousedag is een dag vol informatie, cases en leuke activiteiten. Het is de beste manier om Nestlé te leren kennen en al je vragen te stellen. Zo ontmoet je Nestlé medewerkers van verschillende divisies, leer je over de bedrijfscultuur en de verschillende producten en krijg je meer informatie over het Nestlé Graduate Program! 


Ben jij een masterstudent in de laatste fase van je studie met commerciële ambitie én affiniteit met de FMCG sector en ben je daarnaast benieuwd naar het Graduate Program van Nestlé? Of ben je juist benieuwd naar de operations kant van het verhaal? Meld je dan voor 23 januari 2019 aan door je cv en een korte motivatie naar inhousedagen@nl.nestle.com (maximaal 200 woorden) te sturen en wie weet word jij geselecteerd voor de Inhousedag van Nestlé!

https://www.youtube.com/embed/xIpnbaipVHw