27 MAART 2019
NS staat midden in de samenleving. Elke dag brengen we ruim 1 miljoen reizigers overal naartoe. Met het drukste spoorwegnet van Europa, de meest complete reisplanner van Nederland en het grootste deelfietssysteem ter wereld. Dat draait natuurlijk niet vanzelf, daar komt veel bij kijken. Om dit te realiseren zijn we altijd op zoek naar talent, overal in de organisatie.
 
Misschien denk je bij NS in eerste instantie alleen aan treinen en stations. Maar er is zoveel meer dan dat. Bij een treinreis kom je veel afdelingen eigenlijk al tegen. Zo zit ‘IT’ in de Reisplanner app op je mobiel, maar ook bijvoorbeeld in de toegangspoortjes. Je abonnement is ‘Commercie’. De trein: een en al ‘Techniek’. En om financieel gezond te blijven is ‘Finance’ van cruciaal belang. Zoveel afdelingen, zoveel mogelijkheden.
 
Tijdens de Inhousedag van 27 maart maak je kennis met deze verschillende mogelijkheden. Tussen 13.00 uur en 18.00 uur volg je diverse workshops en presentaties die jou meer informatie geven over o.a. de traineeships gericht op Techniek, IT en Operationeel Management. Daarnaast krijg je ook genoeg tijd om jouw brandende vragen te stellen aan onze trainees en recruiters! Zien wij jou op 27 maart tijdens de Inhousedag?

Schrijf je dan nu in via de volgende link: https://werkenbijns.nl/events/inhousedag-voorjaar2019/

Locatie: Hoofdkantoor Utrecht
Studierichting: Bèta of Technische studie, IT, Finance
Studiefase: Bachelor 2 & 3 en master