24 APRIL 2018
ORMIT ontwikkelt toptalent tot de leiders van morgen
Jij hebt talent, dat weet je! Je hebt succesvol je studie afgerond en al gave projecten op je naam staan. Een veelbelovende carrière ligt in het verschiet! En dan de vraag: waar begin je en hoe ga jij het verschil maken?

ORMIT: Management Traineeships met een uniek ontwikkelprogramma
Vooruit, je bent een 'High potential', maar dat maakt je nog geen leider! Om talent om te zetten in leiderschap is er aandacht nodig voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat is waar ORMIT je bij kan helpen. Benut je jouw potentieel optimaal? Weet je überhaupt waar jouw kwaliteiten liggen en welke ontwikkeling je moet doormaken om jouw talent in persoonlijk leiderschap om te zetten? Jouw studie en projecten geven je toegang tot een bepaalde functie, de impact die je vervolgens maakt hangt af van jouw persoonlijkheid, bevlogenheid, attitude en veerkracht.
Onze Traineeships geven een kickstart aan jouw carrière. We bieden drie soorten Traineeships aan:

Management, Techniek en Digital. Bij alle Traineeship is onze hele organisatie is erop gericht jouw potentieel te maximaliseren. Je wordt ondergedompeld in de wereld van corporate organisaties waar je verschillende werkomgevingen ervaart, waardevolle praktijkervaring opdoet en een mooi netwerk aanlegt. ORMIT maakt daarbij het verschil door persoonlijke begeleiding en expertise in
talentontwikkeling. Ons unieke ontwikkelprogramma met de focus op persoonlijk leiderschap bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties waarin jij het verschil kunt maken.
  • Een state of the art trainingsprogramma -- Je participeert in trainingen gericht op jouw leiderschapskwaliteiten en je krijgt een toolbox aangereikt voor innovatief projectmanagement. Overigens blijft het, typische ORMIT, nooit bij theorie. Je leert het pas als je kennis gaat toepassen in de praktijk.
  • Een persoonlijke Talent Development Manager – Door effectieve coaching, feedback, reflectie en andere leertechnieken word je in staat gesteld jouw talent te ontplooien en jouw leiderschapspotentie optimaal te benutten.
  • Leren met en van elkaar -- Je start jouw Traineeship met zes gelijkgestemden en zij fungeren als het klankbord van jouw persoonlijke ontwikkeling. Verwacht recht door zee feedback, eerlijke observaties en vooral blijvende vriendschap.
  • De ORMIT experience -- ORMIT is al jaren een Great place to Work!
Spreken onze Traineeships je aan en ben je benieuwd naar wat wij precies voor jou kunnen
betekenen? Kom naar de ORMIT Inhousedag op 24 april! Proef de sfeer bij ORMIT en kom meer te weten over onze unieke Traineeships, het ontwikkelprogramma, het aanbod aan opdrachten en de deuren die ORMIT voor jou kan openen. Tijdens deze Inhousedag kun je uitgebreid kennismaken met Trainees en Recruiters en kun je echt komen proeven van wat ORMIT voor jou kan betekenen tijdens een interactieve workshop.

Plaats: Utrecht
Studierichting: Management, Economie, Finance, Techniek, IT
Studiefase: Bachelor 3, Master

Deelnemende bedrijven