16 APRIL 2015
&samhoud is een visiegedreven organisatie die op weg is een wereldwijd topbrand te worden. Bij alles wat wij doen staat ons hoger doel centraal: ‘Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people’.
Volgens de basisfilosofie van de Value Profit Chain creëert &samhoud duurzame waarde voor medewerkers, organisaties, aandeelhouders en maatschappij.
&samhoud is opgebouwd uit:
&samhoud consultancy: een organisatie adviesbureau
&samhoud places:  een brandstore met twee Michelinsterren
&samhoud personal vision: een persoonlijk ontwikkelingsprogramma &samhoud foundation: een studiekeuze- en lesprogramma

&samhoud women: een netwerk voor vrouwelijk toptalent

Vanuit onze kantoren in Utrecht, Kuala Lumpur en Zürich werken wij voor grote klanten van over de hele wereld uit verschillende sectoren, zoals: Achmea, Nestlé, TNT Express, Aegon, Rabobank, Icare en Microsoft. Wij helpen hen met het creëren van duurzame waarde. Dit doen wij door ondernemerschap, verbinding en energie voor duurzame verandering te brengen. Op basis van advies, procesbegeleiding en het verbinden van mensen in organisaties helpen we iedereen te laten werken vanuit een heldere en richtinggevende visie. Daarnaast zorgen we voor alignment van visie, strategie, merk, leiderschap en team, cultuur en implementatie.

‘Jij’ &samhoud?
Wij onderscheiden ons in de ‘gewoon ongewone’ aanpak die vernieuwend, creatief en dynamisch is. En wij zijn alleen tevreden met de hoogst haalbare klanttevredenheid. Dit is enkel mogelijk met het beste talent. Dit zijn zelfstandige, ondernemende en kritische mensen die verwachtingen kunnen overtreffen. Mensen die bij ons werken staan voor de waarden vriendschap, intensiteit en authenticiteit.
 
Junior adviseur
Als starter na een universitaire opleiding vervul je de rol van junior adviseur. Een junior adviseur bij &samhoud heeft een ondersteunende rol in een projectteam. Je werkzaamheden als junior zijn van zowel inhoudelijke als organisatorische aard. Zo ga je mee naar de klant, schrijf je offertes, houd je overzicht van het proces, stuur je de projectassistent aan en help je de senior adviseur bij klantsessies. Je bent verantwoordelijk voor de perfecte uitvoering van activiteiten binnen het adviestraject en speelt daarbij proactief in op de klantbehoefte.
 
Wat bieden wij?
Een Great Place to Work! Drie opeenvolgende jaren is &samhoud #1 Great Place to Work in Nederland geweest en zelfs eenmalig #1 Great Place to Work van Europa. Het werken bij &samhoud is intens en er wordt veel van je verwacht, maar er staat dus ook heel veel tegenover. Wij investeren veel in onze medewerkers en gaan voor de hoogst haalbare medewerkerstevredenheid. Zo bieden we flexibele werktijden, veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, kun je gebruik maken van wellnessbehandelingen in onze wellnessruimte en gaan wij regelmatig met alle collega’s er een paar dagen tussenuit.