01 MEI 2019
Ben jij op zoek naar een traineeship bij een internationale organisatie met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Kom dan eens kennismaken met Smurfit Kappa Benelux op 1 mei 2019 tijdens onze interactieve Inhousemiddag (13 – 17u)!
 
We nemen je mee in de verrassende en innovatieve wereld van papier en karton tijdens een creatieve workshop over de ontwikkeling van een verpakking.
 
Heb jij weleens een verpakking bekeken en gedacht, dit kan ik beter? Dit is je kans!
 
Tijdens deze workshop zul je hands-on ervaren wat erbij komt kijken om nieuwe product verpakkingen te ontwikkelen voor een supermarkt. We leren je meer over 'shelf ready packaging' en de vijf 'easies', wat ten grondslag ligt aan ieder ontwerp. Snel zal duidelijk worden dat het maken van een geschikte verpakking niet zo makkelijk is als dat het lijkt.
In teams zullen jullie met deze kennis en het nodige gereedschap zelf een eigen innovatieve verpakking gaan ontwikkeling. Vervolgens zal ieder team het ontwerp pitchen, waarom juist deze in de schappen moet komen! 
Uiteraard gaan we ook een bezoek brengen aan een van onze productielocaties zodat je het proces van papier naar verpakking met eigen ogen kunt zien. Daarnaast zullen onze trainees jou uitgebreid vertellen over hun verschillende opdrachten en trainingen.
 
Ben jij een master of bachelor student in de laatste fase van je studie met ambitie binnen Sales, Operations of Management? Heb jij de ambitie om je maximaal te ontwikkelen in ons traineeship door uitgedaagd te worden in diverse opdrachten en ambieer jij op termijn een leidinggevende positie? Dan kijken wij ernaar uit jou te ontmoeten op 1 mei 2019!
 
Kijk voor uitgebreide informatie over ons traineeship op www.traineeshipbijsmurfitkappa.nl
 
Plaats: Oosterhout
Studierichting: (Technische) bedrijfskunde en Economie
Studiefase: HBO 4, Bachelor 3 en Master
Aanmelden