25 NOVEMBER 2015
Over SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank, SNS en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. We richten ons vooral op de Nederlandse retailmarkt, inclusief het midden- en kleinbedrijf. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? 

Wie we zoeken
Voor onze Finance & Risk afdelingen zijn we op zoek naar ambitieuze academici, met een financiële of kwantitatieve achtergrond, die snel willen én kunnen doorgroeien binnen onze bank. Maar die ook de drive hebben om vanaf dag 1 meteen een flinke bijdrage te leveren. We kijken vooral naar je persoonlijkheid. Houd je ervan om zelf aan het roer te staan? We zijn op zoek naar talenten die stevig in hun schoenen staan en snel hèt verschil kunnen maken.

Over onze inhousedag
Tijdens de inhousedag vertellen we je alles over ons traineeship en kan je uitgebreid kennismaken met onze huidige trainees. Een directielid gaat graag met je in gesprek over de toekomst van onze bank. Daarnaast geven we je meer inzicht in de activiteiten van onze Finance & Risk afdelingen en wordt je uitgedaagd om met een actueel vraagstuk aan de slag te gaan. We sluiten de inhousedag met een borrel in ons café. 

De inhousedag zal plaatsvinden op woensdag 25 november van 11:00 uur tot 18:00 uur.

Studierichting:
  • Techniek
  • Finance
  • Economie
  • Econometrie
Studiefase:
  • Master