29 MEI 2019
In de afgelopen 40 jaar is Sorba in Winterswijk uitgegroeid tot een specialist op het gebied van gevels, interieurbouw en infrastructuur projecten. De kracht van Sorba ligt bij de engineers en projectleiders die de projecten ontwikkelen van A tot Z. Wij zijn groot geworden vanwege onze focus op kwaliteit en het vooruitdenkend te werk gaan. Hierdoor wordt Sorba ervaren als een welkome partner voor opdrachtgever, aannemer en architect!

Prestigieuze projecten
Naast de hoge kwaliteit van onze projecten zijn deze ook steeds uitdagender en exclusiever geworden. Ons motto is niet voor niets; Shaping Architecture! We werkten mee aan dé landmarks van Amsterdam langs het IJ, zoals filmmuseum EYE en de Pontsteiger, maar gaven ook vorm aan de poort van Arnhem met het betonnen dak van Centraal Station Arnhem. Al deze projecten vragen om uitgebreide kennis van materiaal en uitvoering. We zijn ook op internationaal niveau bezig een naam voor onszelf te maken. In Londen werken we mee op 5 locaties van het grootste infraproject van Europa en in Frankfurt, Duitsland, verzorgden we de gevel van hal 12 voor de op één na grootste beurs van de wereld, Messe Frankfurt.

Altijd op zoek naar talent
Om deze prestigieuze projecten te kunnen doen, zijn wij altijd op zoek naar de beste engineers voor verschillende functies. Hiervoor richten wij ons met name op afgestudeerden en studenten bouwkunde en werktuigbouwkunde (HBO en WO). Daarom willen wij studenten uitnodigen voor onze InHouseDag om kennis te maken met Sorba en een idee te krijgen wat het inhoudt om bij Sorba te werken.
Op deze dag willen wij je voorstellen aan Sorba en de medewerkers, krijg je de kans om met hét materiaal van Sorba aan de slag te gaan en je bekendmaken met de werkwijze en sfeer bij Sorba.

Ben je geïnteresseerd in Sorba? Meld je dan aan voor de InHouseDag van Sorba op 29 mei 2019!