18 MEI 2018
Inhousedag Supply Value 18 mei
Supply Value helpt leiders slimmer samenwerken waardoor zij duurzame waarde creëren. Dit doen wij door het leveren van onafhankelijk advies met gedreven mensen en de beste middelen. Wij hebben hierbij drie focusgebieden: Supply Chain Management, Inkoop en Informatiemanagement. Supply Value richt zich primair op de top 500 organisaties met een vestiging in Nederland. Dit kunnen zowel profit als non-profit organisaties zijn. Tot onze klanten behoren bijvoorbeeld: Grolsch, Rijksoverheid, UWV, Red Bull, Gemeente Nijmegen, de Politie, Havenbedrijf Rotterdam, Schiphol en de Nederlandse Spoorwegen.  

Onze opdrachtgevers zijn enthousiast en beoordelen ons gemiddeld met een 8.7. Hier zijn wij trots op! Door de tevredenheid van onze klanten groeien wij snel en krijgen wij steeds meer opdrachten aangeboden. Voor deze opdrachten willen wij de beste mensen aanbieden, daarom zijn wij continu opzoek naar aanstormend talent.

Wil jij weten hoe het eraan toe gaat in een snelgroeiend adviesbureau en lijkt jou het leuk om gave klussen uit te voeren? Wil jij werken in een jong en ambitieus team waarbij informaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan? Kom dan naar onze inhousedag en ervaar hoe het is om een consultant van Supply Value te zijn!

Wie zoeken wij?
- Masterstudenten/afgestudeerden met 0 tot 1 jaar werkervaring;
- Personen die commercieel, analytisch en doelgericht zijn;
- Personen die affiniteit hebben met Inkoop, Supply Chain- en/of Informatiemanagement.