09 MEI 2018

Op woensdag 9 mei organiseert Young Colfield ‘The Experience’. Deze business course biedt jou de kans om te ervaren hoe het is om trainee te zijn binnen een van onze traineeships; ons Talent Program. Zowel op het gebied van inhoud als persoonlijke ontwikkeling. Zowel door de sfeer te ervaren als onze mensen te ontmoeten. Overtuigd? Meld je dan aan!

Bij Young Colfield staat jouw groei en ontdekkingstocht centraal. Wij faciliteren een voedingsbodem waarin jong talent kan groeien. De boel in beweging krijgen. Daar geloven we in. En dat doen we op de 3 manieren: Een multi-company Talent Program; Dedicated Programs binnen de ING en ABN-AMRO; en Crowd Consulting. 

Heb je een passie voor het bedrijfsleven en/of de publieke sector? Maar ben je nog erg op zoek naar wat voor soort organisatie en omgeving nou precies bij jou past? Dan ben je in ons Talent Program op het juiste adres!  

In ons Talent Program vervul je in twee jaar drie opdrachten van circa 6-8 maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als project manager, junior consultant en/of business analyst. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. Daarnaast krijg je gedurende deze twee jaar intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit gaat om zowel hardskill- als softskill trainingen. Het trainingsprogramma doorloop je samen met je team bestaande uit circa 8 trainees, waar je een hechte band mee opbouwt! Zo groeien onze Talent Program trainees in 2 jaar van talentvolle starter tot bevlogen professional.

Naast de grote portie aan ambitie die leeft in onze organisatie, zijn wij ook niet vies van wat gezelligheid op zijn tijd. Onze vrijdagmiddag borrels zijn vaak erg gezellig, we organiseren door het jaar heen verschillende activiteiten en borrels met elkaar én we gaan ieder jaar een lang weekend met elkaar op wintersport!  
 

Wat zoeken wij?
Je bent (bijna) klaar met een universitaire studie. Bij voorkeur Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of een andere studie waarin je jouw passie voor organisaties hebt kunnen botvieren. Daarnaast heb je jezelf naast je studie ontwikkeld. Bijvoorbeeld als bestuurslid van je studenten- of voetbalvereniging, redacteur voor het studieblad of in verschillende inhoudelijke bijbanen. Je hebt lef en wandelt dus fluitend buiten de gebaande paden. Je bent zelfkritisch en staat te popelen om te groeien. Daarnaast zijn je sociale skills goed ontwikkeld. We vinden het namelijk heel belangrijk om met fijne mensen te werken. Herken jij jezelf hierin? Wees meer dan welkom en kom gezellig met ons kennismaken!

Plaats: Amsterdam
Studierichting: Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen, Economie, Human Resource Management
Studiefase: Bachelor 3, Master

Deelnemende bedrijven