09 NOVEMBER 2018
Over Young Colfield
Bij Young Colfield staat jouw groei en ontdekkingstocht centraal. Wij faciliteren een voedingsbodem waarin jong talent kan groeien. De boel in beweging krijgen. Daar geloven we in. En dat doen we op de 3 manieren: Een multi-company Talent Program; Dedicated Programs binnen de ING en ABN-AMRO; en Crowd Consulting.   

Talent Program
In het Talent Program vervul je in twee jaar drie of vier opdrachten van circa zes tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. Dit traineeship is geschikt voor iedereen die nog zoekende is naar welke kant hij op wilt binnen consultancy en projectmanagement functies. En daarnaast de drive heeft om heel veel te leren. Zowel inhoudelijk als over zichzelf. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. Geïnteresseerd in een persoonlijke kennismaking met Young Colfield?

Inhousedag
Op 9 november organiseren we voor geïnteresseerde studenten of afstudeerders een Inhousedag om jullie een kijkje in onze keuken te geven. We vertellen je meer over onze organisatie, onze programma’s, je ontmoet onze mensen en we sluiten de dag af met een borreltje. Zin om sfeer te komen proeven bij ons? Meld je voor 2 november aan!

Schrijf je in via de volgende link om je aan te melden voor onze Inhousedag over ons Talent Program: https://www.youngcolfield.nl/vacature/inhousedag-talent-program-9-november-2018/