15 MAART 2019
Over Young Colfield
Bij Young Colfield staat jouw groei en ontdekkingstocht centraal. Wij faciliteren een voedingsbodem waarin jong talent kan groeien. De boel in beweging krijgen. Daar geloven we in. En dat doen we op de 3 manieren: Een multi-company Talent Program; Dedicated Programs binnen de ING en ABN-AMRO; en Crowd Consulting.

Dedicated Program
In teams werken de trainees een jaar binnen een afdeling. Samen met jou selecteren we de beste kandidaten voor de opdracht. Wij faciliteren de training en samen met jou bepalen we de frequentie en inhoud. We co-creëren dus het programma. Een methode waar jullie vaak mee werken? Voorkeur voor bepaalde software? Kom maar op. Dat maakt de leercurve alleen nog maar steiler en daar houden we van.

En nu we het toch over leren hebben: tijdens het traject geven we aanvullende trainingen en bieden we intensieve begeleiding. Ben je na een jaar diep onder de indruk van onze talenten? Dan bied je ze toch gewoon een baan aan. Dat is het idee achter het concept van onze Dedicated Programma’s. Dat wij zorgen voor een feilloze instroom van talent.

Inhousemiddag
Op 15 maart organiseren we voor geïnteresseerde studenten of afstudeerders een Inhousemiddag om jullie een kijkje in onze keuken te geven. We vertellen je meer over onze organisatie, onze programma’s, je ontmoet onze mensen en we sluiten de dag af met een borreltje. Zin om sfeer te komen proeven bij ons? Meld je voor 8 maart aan!

Schrijf je in via de volgende link om je aan te melden voor onze Inhousedag over ons Dedicated Program: https://youngcolfield.nl/vacature/inhousemiddag-dedicated-programs-15-maart/