06 NOVEMBER 2017
Op maandag 6 november organiseert Integrand een innovatief event: het Integrand Escape Event! Integrand biedt 24 studenten de mogelijkheid om intensief kennis te maken met Randstad, Achmea en Albert Heijn op een unieke manier.

In tegenstelling tot andere carrière-evenementen, waarbij je jezelf probeert te bewijzen door de beste versie van jezelf te laten zien, kun je hier recruiters ervan overtuigen dat je over de ideale competenties beschikt door simpelweg het spelen van een escape room! Samen met andere studenten wordt je opgesloten in een escape room en krijg je de opdracht om binnen een uur te ontsnappen, samenwerken is hierbij ‘the key to success’. Terwijl jij de puzzels oplost, word je in de gaten gehouden door recruiters vanuit de control room. Hoe werk jij samen en hoe presteer jij onder tijdsdruk?

Wanneer het gelukt is om te ontsnappen, presenteren de recruiters hun bedrijven en geven ze je meer uitleg over de startersmogelijkheden die zij aanbieden. Uiteraard is er genoeg ruimte om met de verschillende recruiters te spreken, het ochtendprogramma sluit af met een lunch, terwijl het middagprogramma eindigt met een borrel. Je bent dus of in de ochtend, of in de middag aanwezig.

Het event zal plaatsvinden bij Locked Escape Rooms gelegen in het mooie centrum van Tilburg. Deelname is geheel gratis, deze kans laat je toch niet schieten?

Deelnemende bedrijven