18 MAART 2016

Ben jij er klaar voor om een jaar lang fulltime leiding te geven aan een organisatie van meer dan 130 bestuursleden gevestigd in 12 verschillende studentensteden? Wil jij in een ambitieus team samenwerken en je competenties ontwikkelen? Ben je er klaar voor om met multinationals, MKB’s maar ook universiteiten samen te werken? Denk jij dat je een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid aan kan in onze landelijke organisatie? Wil jij je netwerk enorm vergroten en een gezellig jaar tegemoet gaan?

Dan is een nationaal bestuursjaar bij Integrand Nederland zeker iets voor jou! Binnen het bestuur zijn er zes verschillende functies, namelijk voorzitter, financieel manager, sales manager, brand manager, events manager en operations manager. Wat past het beste bij jou?

De aanmeldingsprocedure voor Integrand Nederland 2016-2017 is geopend! Onze inhousedag zal plaatsvinden op 18 maart 2016, maar buiten deze dag om ben je ook van harte welkom om al je vragen te stellen en langs te komen op kantoor. 

Heb je interesse en wil je meer informatie? Kijk dan hier.

Aanmelden voor de inhousedag kan door middel van een korte motivatie (max. 200 woorden) nadat je je hebt aangemeld op de site.

Solliciteren voor ons bestuursjaar kan door een motivatiebrief (max. 1 A4 pagina) en CV op te sturen naar hr@integrand.nl voor 28 maart.