01 DECEMBER 2017
Nuon is onderdeel van Vattenfall. Wij zijn een van de Europese marktleiders in productie van duurzame energie en zijn vooral actief in Scandinavië, Duitsland en Nederland. Ook hebben we een aanzienlijk aandeel in de groeiende windenergiemarkt in West Europa. Innovatie heeft voor ons geen grenzen. Oplossingen voor duurzame energie ontdekken we met elkaar. Daarom werken we met mensen die ons inspireren en uitdagen om het beste uit onszelf te halen.

Nuon is een dynamische organisatie met een sociaal gezicht die midden in de samenleving staat. Waar iedereen onderdeel is van een bevlogen team dat maatwerk levert aan onze klanten. Bij Nuon bedienen we vanuit de Business Area Customers & Solutions onze klanten.

De energiemarkt verandert elke dag. Onze klanten krijgen van alles aangeboden: eigen windmolens, iPads, grote kortingen en kleine lettertjes. Bij Nuon doen we het anders. Natuurlijk, wij veranderen ook. Maar we geloven niet in kortetermijnoplossingen of in verandering voor even. Wel in oplossingen die het verschil blijven maken, voor iedereen.

Ben jij benieuwd naar wat dit betekent en hoe we hier invulling aangeven? Kom kennismaken op vrijdag 1 december en ontdek waarom klanten bij Nuon in goede handen zijn.
Aanmelden
https://www.youtube.com/embed/mF_nR34Xuho