08 NOVEMBER 2017

Jij hebt talent, dat weet je! Je hebt succesvol je studie afgerond en al veel gave projecten op je naam staan. Een veelbelovende carrière ligt in het verschiet! Maar hierdoor neemt de druk alleen maar toe. Hoe ga jij nu het verschil maken? 

Vooruit, je bent een 'High potential', maar dat maakt je nog geen leider! Om talent om te zetten in leiderschap is er aandacht nodig voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat is waar ORMIT je bij kan helpen. 
Benut je jouw potentieel optimaal? Weet je überhaupt waar jouw kwaliteiten liggen en welke ontwikkeling je moet doormaken om jouw talent in persoonlijk leiderschap om te zetten? Jouw studie en projecten geven je toegang tot een bepaalde functie, de impact die je vervolgens maakt hangt af van jouw persoonlijkheid, bevlogenheid, attitude en veerkracht.      

Wij beweren dat we jouw carrière tien jaar in de toekomst kunnen katapulteren. Ons geheim? Een unieke formule die we toepassen in onze Traineeships. Ontwikkeling met Focus op persoonlijk leiderschap waarin de volgende onderdelen zijn opgenomen: 
Uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties -- We selecteren met de grootste zorg uitdagende projecten waarin jij het verschil kan maken!  

Een state of the art training programma -- Je participeert in verschillende trainingen gericht op jouw leiderschapskwaliteiten en je krijgt een toolbox aangereikt welke innovatief projectmanagement mogelijk maakt. Overigens blijft typische ORMIT trainingen nooit bij theorie, je leert het pas als je kennis gaat toepassen in de praktijk! 

Jouw persoonlijke Talent Development Manager -- Hij of zij speelt een onmisbare rol in jouw ontwikkeling. Door effectieve coaching, feedback, reflectie en een aantal andere leertechnieken word je in staat gesteld jouw talent te ontplooien en jouw leiderschapspotentie optimaal te benutten.  

Leren met en van elkaar -- Het blijft bijzonder wat je kunt leren van gelijkgestemden. Je start jouw Traineeship met zes anderen en zij fungeren als het klankbord van jouw persoonlijke ontwikkeling. Verwacht recht door zee feedback, eerlijke observaties en vooral een blijvende vriendschap. 

De ORMIT experience -- ORMIT is al jaren een Great place to Work en daar zijn we trots op!  


Spreken onze Traineeships je aan en ben je benieuwd wat wij precies voor jou kunnen betekenen? 
Kom naar de ORMIT Inhousedag op 8 November! 

Proef de sfeer bij ORMIT en kom meer te weten over onze unieke Traineeships, het ontwikkelprogramma, het aanbod aan opdrachten en de deuren die ORMIT voor jou kan openen!  
Tijdens een inhousedag bijn ORMIT ga je aan de slag! Je volgt een interessante Workshop of doet mee met onze Business Game, zo krijg je een goed beeld van hoe ORMIT te werk gaat. De inhousedag is daarnaast een uitstekende voorbereiding op jouw sollicitatie!  
 

https://www.youtube.com/embed/k1tbokkuzKA